Video review: Nokia N9

De Nokia N9 is een bijzonder toestel dat jammer genoeg niet in Nederland uit zal gaan komen. Desondanks zullen de Belgen wel over dit toestel kunnen beschikken en is het dus de moeite waard om de telefoon te voorzien van een video review.

Hoewel dit de eerste en gelijktijdig de laatste MeeGo-smartphone van Nokia is, is het wel een uniek stukje hardware waar menig telecom-hartje harder van gaat kloppen, zo bleek uit onze preview van de Nokia N9. Eerder kwamen we al tot de voorlopige conclusie dat de hardware en dan met name de bouw van het toestel ongeëvenaard is. De N9 is gemaakt van polycarbonaat, hetzelfde materiaal waarvan bijvoorbeeld ijshockeyhelmen gemaakt worden, en dat is niet alleen erg stevig maar heeft ook als prettige eigenschap dat er amper krassen in komen. En als het al krast dan blijft de kleur van de kras dezelfde als die van het toestel.

Voor onze Belgische bezoekers hebben we dan ook speciaal deze review geschoten aangezien zij wel zullen beschikken over dit uniek stukje hardware van Nokia. Hoog tijd om de Nokia N9 eens stevig aan de tand te voelen in een video review.

Samen met TeamHWW.nl nemen we het toestel onder de loep. Onze geschreven review van dit toestel kun je hier vinden.

[video width="716" height="403" src="http://stream.hardwarewoensdag.tv/20111020_HWWNokiaN9.mp4" /]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Predrag Matanovic -

  Een goed review van dit toestel. Zoals al aangegeven in het filmpje: onbegrijpelijk dat Nokia dit toestel in geselecteerde (minder belangrijke) markten uitbracht. Ze hadden het gewoon wereldwijd moeten uitbrengen en kijken hoe het gaat. Het toestel verkoopt, ondanks dat het beperkt verkrijgbaar is, goed. Heel veel Symbian gebruikers hebben Nokia de rug toegekeerd nadat bekend werd dat Nokia in zee ging met Microsoft.

 2. anoniem -

  Beetje jammer dat jullie de stof niet kennen.
  Ten eerste is de body niet van aluminium, het is van polycarbonaat.

  Voor wat betreft 16 GB, je kan alle beschikbare kaarten erop zetten van de wereld en dan ben je 9gb kwijt (eigenlijk 8, nogwat maar ik rond het af). Er is trouwens ook nog een 64gb versie.

  Het feit dat er 9000 stuks komen dat was een verzonnen gerucht, er zijn er inmiddels véél meer dan dat verkocht. Niet alles geloven wat Eldar Murtazin zegt.

  Overigens heet MeeGo nu Tizen en is het inderdaad nu de partnerschap tussen Intel en Samsung.

  Wel beter je huiswerk doen hoor..

Android Oreo Google I/O

Google onthult per ongeluk definitieve naam Android O lees verder

Altijd op de hoogte: YouTube voegt sectie breaking news toe lees verder

Android O livestream

Google onthult Android O met livestream tijdens zonsverduistering lees verder

Whatsapp desktop

WhatsApp Status updates ook naar de desktop lees verder

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters