Video review: Samsung Galaxy Note

De Samsung Galaxy Note is de eerste smartphone van Samsung met een mega groot 5.3-inch touchscreen met HD-resolutie. Dit tussenformaat tussen een tablet en een smartphone is ook nog een bijzonder snel in gebruik. Tijd voor een video review.

Dat de Galaxy Note voor een kleine doelgroep bestemd is, heeft ook Samsung zelf door. Volgens de producent is de smartphone bedoeld voor mensen die geen tablet willen aankopen, maar wel de functionaliteit van een tablet willen hebben en een groter scherm dan dat van een smartphone. 

Als gevolg hiervan is de Galaxy Note toegespitst op een doelgroep die gewoon een smartphone wil met een zo groot mogelijk scherm die nog wel in de broekzak past. En dat past de Galaxy Note dan ook, nog maar net, maar desondanks is hij zeer draagbaar. Het voordeel van een smartphone met een 4.x-inch scherm, is dat je hem met een hand kunt bedienen. Dat kan met de Galaxy Note jammer genoeg net niet aangezien je de telefoon met een hand dient vast te houden en met de andere dient te bedienen om ook de andere kant van het scherm zo te kunnen bereiken.

Samen met TeamHWW.nl nemen we de nieuwe Samsung Galaxy Note voor de camera.

[video width="716" height="403" src="http://stream.hardwarewoensdag.tv/20111110_TeamHWW_GalaxyNote.mp4" /]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Monique -

    Mij lijkt het een geweldig toestel! Waarom zou je, naast bijv. een laptop, met nog twee apparaten (smartphone en tablet)lopen sjouwen als je de functies van die twee apparaten ook in één handzaam apparaat kan krijgen? Bovendien: ik ben 58 (vrouw) en heb ogen die achteruit aan het gaan zijn. Heerlijk, een smartphone met een glashelder en groot scherm! En een touchscreen toetsenbord waarop de letters niet zo krap op elkaar zitten. En een pennetje waarmee je, lees ik in de reviews, wérkelijk gewoon ouderwets en makkelijk aantekeningen e.d. kunt maken. Een toestel bovendien, dat zo ruim bemeten is, dat je niet eindeloos in je tas naar het ding aan het graaien hoeft te zijn als je gebeld wordt. Plus een mooi ontwerp en voorzien van alles wat maar hip is op smartphonegebied. Kortom: niet alleen handig en functioneel, maar ook een geweldige gadget. Ik heb m'n keuze al gemaakt. Voor het eerst in de ca. 15 jaar dat ik mobiel telefoneer, weet ik al ruim voordat mijn abonnement afloopt, wat mijn volgende toestel zal zijn. Bij een volgende review dus een enorme (want vergrijzend Nederland) doelgroep niet vergeten: de wat oudere en slechtere ogen krijgende mannen en vrouwen die nog wel bij de tijd willen blijven!
    Hartelijke groet,
    Monique

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters