Video review: Sony Ericsson Xperia arc

De Sony Ericsson Xperia arc is een erg mooi en vooral snel toestel. Ondanks dat het toestel niet voorzien is van een dualcore-processor, draait er wel Android 2.3.3 op de smartphone en dat staat garant voor een erg snelle interface.

De Xperia arc hadden we al eens eerder gehanteerd in een video preview van het toestel. Toen al viel ons op dat het toestel erg snel was en uiteraard bijzonder dun. De Xperia arc is de tussentijd klaargestoomd voor de markt en daardoor is de smartphone met Android 2.3.3 alleen maar beter geworden. Samen met Teamhww.nl nemen we een uitgebreide review op van de Sony Ericsson Xperia arc.

[video width="716" height="403" src="http://stream.hardwarewoensdag.tv/20110421_HWW_arc.mp4" /]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. yeahlo -

  Ja compleet eens met degene boven me!

  LG heeft wel een dikke telefoon neergezet met hun dual core telefoon maar mijn langer gebruikservaringen met hun telefoons zijn tot nu toe wat minder positief. Kan natuurlijk ook veranderd zijn..

  Heb zelf de k850i van sony weer gezien ik voor de zoveelste keer een touchscreen gemold heb en moet zeggen dat hij fijn is!! Mailen/internetten/smsen/bellen alles werkt tot in de puntjes! En dat met een dikke 2.2 inch, 200mhz non smartphone telefoon.. En hij hoeft niet elke dag aan de lader ūüėõ

 2. gwystyl2 -

  Leuke review. Ik vind deze manier van reviewen een stuk serieuzer / professioneler overkomen dan eerdere bankhangreviews. Ook heb ik het idee dat nu meer op de echte gebruikerservaring is ingegaan dan puur de specs. Hierdoor heb je wel meerwaarde van de videoreview, waar ik die eerder wat minder zag. Voor het spuien van specs is de geschreven review imho geschikter. Ga zo door :Y

  Over het toestel: ik heb er vorige week even mee gespeeld in de winkel, en hij doet zeker niet onder voor de Galaxy S of Desire HD. Of hij mee kan komen met de dualcores weet ik niet, maar zoals in de review al gezegd wordt is dit een prima toestel voor de meeste gebruikers en ziet hij er ook nog eens zeer goed uit.

iOS 11 batterij wifi bluetooth

iOS 11 zorgt voor klachten over de accuduur, zo fix je het lees verder

OnePlus 5 CEO

‘Gelekte renders tonen de OnePlus 5T: nieuw design’ lees verder

Huawei zet stappen om Apple voor goed in te gaan halen lees verder

Apple Store

Volgend jaar hoef je geen iPhone X meer te kopen lees verder

Pokémon Go Halloween

Deze vijf nieuwe Pokémon zijn nu in Pokémon Go te vangen! lees verder

Dit zijn de zes verschillen tussen de Huawei Mate 10 en Mate 10 Pro lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters