Video review: Sony Ericsson Xperia arc

De Sony Ericsson Xperia arc is een erg mooi en vooral snel toestel. Ondanks dat het toestel niet voorzien is van een dualcore-processor, draait er wel Android 2.3.3 op de smartphone en dat staat garant voor een erg snelle interface.

De Xperia arc hadden we al eens eerder gehanteerd in een video preview van het toestel. Toen al viel ons op dat het toestel erg snel was en uiteraard bijzonder dun. De Xperia arc is de tussentijd klaargestoomd voor de markt en daardoor is de smartphone met Android 2.3.3 alleen maar beter geworden. Samen met Teamhww.nl nemen we een uitgebreide review op van de Sony Ericsson Xperia arc.

[video width="716" height="403" src="http://stream.hardwarewoensdag.tv/20110421_HWW_arc.mp4" /]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. yeahlo -

  Ja compleet eens met degene boven me!

  LG heeft wel een dikke telefoon neergezet met hun dual core telefoon maar mijn langer gebruikservaringen met hun telefoons zijn tot nu toe wat minder positief. Kan natuurlijk ook veranderd zijn..

  Heb zelf de k850i van sony weer gezien ik voor de zoveelste keer een touchscreen gemold heb en moet zeggen dat hij fijn is!! Mailen/internetten/smsen/bellen alles werkt tot in de puntjes! En dat met een dikke 2.2 inch, 200mhz non smartphone telefoon.. En hij hoeft niet elke dag aan de lader 😛

 2. gwystyl2 -

  Leuke review. Ik vind deze manier van reviewen een stuk serieuzer / professioneler overkomen dan eerdere bankhangreviews. Ook heb ik het idee dat nu meer op de echte gebruikerservaring is ingegaan dan puur de specs. Hierdoor heb je wel meerwaarde van de videoreview, waar ik die eerder wat minder zag. Voor het spuien van specs is de geschreven review imho geschikter. Ga zo door :Y

  Over het toestel: ik heb er vorige week even mee gespeeld in de winkel, en hij doet zeker niet onder voor de Galaxy S of Desire HD. Of hij mee kan komen met de dualcores weet ik niet, maar zoals in de review al gezegd wordt is dit een prima toestel voor de meeste gebruikers en ziet hij er ook nog eens zeer goed uit.

Nokia 7 2018

Vijf nieuwe Nokia smartphones onthuld: van flagship tot budgetmodel lees verder

Samsung Galaxy S9 en S9+

Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus onthuld: iPhone X killer lees verder

LG V30S ThinQ

LG onthult slimmere versie LG V30: de LG V30S ThinQ lees verder

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters