Video review: Sony Ericsson Xperia mini pro

De vernieuwde Sony Ericsson Xperia mini pro is qua design wat aangepast, maar de rest is veelal het zelfde gebleven. Desondanks heeft Sony Ericsson veel weten toe te voegen in de software en de telefoon uitgerust met de laatste Android variant.

Sony Ericsson creëerde vorig jaar met haar Xperia X10 mini en Xperia X10 mini pro een geheel nieuw segment, waar inmiddels de nodige concurrentie in ontstaan is. Met de Xperia mini en Xperia mini pro probeert Sony Ericsson deze concurrentie weer te slim af te zijn. Dat de Xperia mini pro de opvolger van de Xperia X10 mini pro van vorig jaar is staat buiten kijf. Zowel de naam als het design van de twee toestellen zijn makkelijk met elkaar te verwarren en de gemiddelde consument zal zelfs het verschil nauwelijks zien. Maar dat verschil is er zeker. De Xperia mini pro heeft de nodige updates ten opzichte van zijn voorganger en is op het eerste gezicht dan ook een waardige opvolger.

Samen met TeamHWW.nl nemen we deze kleine smartphone onder de loep voor de videocamera-lens.

[video width="716" height="403" src="http://stream.hardwarewoensdag.tv/20110907_XperiaMiniPro.mp4" /]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Eric -

  Ik heb hem voor mezelf in het zwart en voor mijn vrouw in het wit gekocht. Het is een ontzettend lekker werkende smartphone met ruim voldoende snelheid. Beeldscherm is prachtig, HVGA is de van oorsprong standaard resolutie voor Android dus de Market zal je niets ontzeggen. Het enige minpuntje is dat de lichtsensor ontzettend gevoelig is en als zodanig het beeld een beetje laat flikkeren op zoek naar de juiste helderheid.
  Vreemd ook dat er geen bestandsbeheer op zit, maar Android Assistant (gratis uit Market) biedt uitkomst.
  Via Media Go heb ik een aantal cd's naar de gsm gezet en helaas pakt hij niet overal het hoesje mee, terwijl ik het wel zie op de pc. Bugje?
  Positief: het toetsenbord is geweldig en ik tik nooit mis. Wie heeft er nog een schermtoestenbord nodig met swype? Dit is toch altijd nog lekkerder werken.
  Design is prachtig, mooie accenten en een goede vorm. Beetje dik, nou en. Dat is het ontwerp gewoon en ik vind het keurig. Er lopen al zo veel standaard touchscreens rond…

  Hot: Sony Ericsson werkt mee met de online modding community! Je kunt via de website van SE uitvinden hoe je de bootsector kunt unlocken! Zodat je er dan zelf andere Android versies op kunt zetten. Fantastisch! Volgens mij is dat ook het doel van Android. SE denkt zelf ook mee en leert ook weer van de community. Dat vind ik een perfecte geste!!!

 2. jorn -

  8255 snapdragon 1 ghz, 5 mp 720p, front facing camera, 3 inch scherm. Hvga met bravia, andere layout van het toetsenbord…hmmm er is toch behoorlijk veel veranderd :-)…ben er blij mee…nu wachten op 2.3.4 en google talk viedeobellen…yes!

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Samsung Galaxy S9 render

Betrouwbare leaker lekt fabrieksrenders Samsung Galaxy S9 lees verder

vuurwerk

Zo maak je tijdens oud en nieuw de perfecte vuurwerk foto’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters