Video: Windows Phone 7.5 "Mango" besproken

Microsoft heeft haar tweede update aangekondigd voor het nieuwe Windows Phone 7 OS. Deze Mango-update kan gezien worden als de grootste update van het OS tot nog toe en voegt niet alleen nieuwe functionaliteiten toe, maar lost ook een hoop bugs op.

Niet alleen worden een aantal essentiƫle verbeteringen doorgevoerd, ook krijgen Nederlandse gebruikers eindelijk de ondersteuning die al jammerlijk ontbreekt sinds de lancering. Steven, van TeamHWW.nl heeft voor de gelegenheid zijn Omnia 7 weer in gebruik genomen en bespreekt met Donny de aanpak van Microsoft met betrekking tot hun interessante mobiele OS.

[video width="716" height="403" src="http://stream.hardwarewoensdag.tv/20110428_HWW_mango.mp4" /]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. gwystyl2 -

  Ik vraag me af of de huidige WP7 toestellen ook een update naar windows phone 7.5 krijgen? In verhouding tot Android toestellen met dezelfde hardware zijn de WP7 toestellen namelijk erg gunstig geprijsd. Als ze dan vanaf de herfst eindelijk volledig bruikbaar zijn, lijkt me dat een goede reden om nu vast een WP7 toestel aan te schaffen.
  Als die update er niet komt voor huidige toestellen, verwacht ik dat de verkopen tussen nu en de herfst dramatisch zullen zijn.

 2. Omnia7 -

  Nog nooit zoveel B.S. in 1 filmpje gezien en gehoord. Ik gebruik WP7 nu al 2,5 maand naar volle tevredenheid! Het OS is waanzinnig snel, schitterend vormgegeven, innovatief en logisch. Ik heb alleen even een Amerikaans hotmail accountje moeten aanmaken om de phone te kunnen registreren, maar that was it. Kostte me 3 minuutjes. Daarna heb ik gewoon mijn normale nederlandse hotmail + gmail toegevoegd en het werkt als een trein!

  Verder kan ik gewoon probleemloos facebook/youtube/twitter/weather app's downloaden van de marketplace, en als ik zou willen zelfs betaalde xbox games/apps met m'n creditcard. Ja, ook gewoon nederlandse creditcards van ABN Amro schijnen te werken.

  Dus jullie zijn 'gefrustreerd' (op 03:56) dat je geen app's kunt downloaden, ik raak gefrustreerd van mensen zoals jullie die gewoon klinklare onzin aan het verkopen zijn! Op ALLE grote phone-websites is beschreven hoe je WP7 super easy werkend kunt krijgen in nederland, en jullie lezen dat niet? :S

  Als laatste wil ik nog even aanstippen dat Zune zelfs op mijn inmiddels gedateerde 2,1 Ghz dual core vista notebook uit 2008 als een zonnetje draait en veel sneller en logischer werkt dan iTunes waar ik mijn vrienden mee zie stoeien met hun iPhone's op hun snellere, modernere pc's.

  1. Samsung-Rules -

   Volledig mee eens. Het is een super OS. Heb mijn omnia 7 sinds eind november, en heb hem nog nooit gereset… en is nog nooit vast gelopen. Blijft als een tierelier draaien. Vandaag gaf hij aan dat er een update was.. (OS version 7.0.7392.0) effe aan zune gehangen en alles gaat automatisch. Mooie aan zune is dat mijn sms history bewaard blijft in het toestel.:P Al die zeikers over WP7 komen er nog wel van terug als ze straks een Nokia met WP7 in handen krijgen!!

   1. Danijel -

    Officieel is de marketplace niet in Nederland beschikbaar. Zo simpel is dat en daar zijn ze vanuit gegaan in de video. Mango zal dit pas voor ons met zich mee brengen, vandaar dat we het op tie manier besproken hebben.

 3. Samsung-Rules -

  Wat zitten ze nou te zeuren over die market.. is toch duidelijk aangegeven van te voren dat dit niet werkt met een NL account.. gewoon even een .com account aan maken en alles werkt.

Geheime wapen Huawei P11 gedemonstreerd: iPhone X-kopie lees verder

Sorry Apple: Analist komt met slecht nieuws over iPhone X lees verder

Sony Xperia

Foto Sony Xperia X2 onthult gloednieuwe design van Sony: dunne schermranden lees verder

Samsung Galaxy S9

Haarscherpe renders tonen Samsung Galaxy S9 lees verder

Apple iPhone X 3D-sensor

‘Vijf dingen die we weten over de iPhones van volgend jaar’ lees verder

Lenovo P2

Vijf redenen om (niet) voor de Lenovo P2 te kiezen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters