Vodafone Smart Platinum 7 videoreview

In Nederland kennen wij het bedrijf Vodafone als een telecomprovider. Toch hebben ze met de Vodafone Smart Platinum 7 een toestel op de markt gebracht met prima specificaties. In deze videoreview kijken wij of het toestel goed is voor dagelijks gebruik en wat het gebruikersgemak is.

Vodafone

De Smart Platinum 7 is niet het eerste toestel dat Vodafone op de markt brengt. Het bedrijf brengt zowel tablets als telefoons op de markt, zoals de Smart Prime 7 en de Tab Prime 7, respectevelijk een telefoon en een tablet van Vodafone. Het bedrijf brengt vooral budgettoestellen uit, terwijl de Smart Platinum een toestel is met relatief goede specificaties.

Vodafone Smart Platinum 7

Met de Vodafone Smart Platinum 7 brengt Vodafone een toestel op de markt die zich qua specificaties kan meten met de recente mid-rangetoestellen. De Platinum 7 beschikt over een glazen behuizing met een metalen rand. Het Amoled-scherm op het toestel heeft een diagonaal van 5,5 inch met een quad HD-resolutie. Het toestel beschikt over een Snapdragon 652-processor met 3GB aan werkgeheugen. Daarnaast heeft de Smart Platinum 7 32 GB vrij aan opslaggeheugen, die uitbreidbaar is met een micro SD-kaartje. Foto’s worden gemaakt met een achtercamera van 16 MP en een voorcamera van 8 MP.

De accu heeft een capaciteit van 3000mAh die Quick Charge 3.0 ondersteunt. Hierdoor moet het toestel in een halfuur vijftig procent opgeladen zijn. Verder is de achterkant van het toestel niet verwijderbaar, waardoor je geen toegang hebt tot de batterij. Deze kun je dus ook niet vervangen.

Het toestel draait op Android 6.0.1 Marshmallow zonder schil. Dit geeft een standaard Android-ervaring zonder al te veel poespas. Wel levert de telefoon een paar meegeleverde applicaties mee, maar daar zijn er veel van te verwijderen.

In deze review vertelt Imre alles over zijn ervaring met de Vodafone Smart Platinum 7. Hierbij zal hij de plus- en minpunten uitleggen en zijn oordeel over het toestel bespreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Geen MIUI meer: ‘Xiaomi werkt aan Android One-smartphone’ lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Tegenwoordig browse je met Samsung op alle Android smartphones lees verder

Smartphone tegen isolement

Leerlingen in Den Haag krijgen smartphone tegen isolement lees verder

IFA mobiele vakbeurs

Dit kunnen we verwachten van IFA 2017 lees verder

Android Oreo Google I/O

Google onthult per ongeluk definitieve naam Android O lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters