Vodafone Smart Platinum 7 videoreview

In Nederland kennen wij het bedrijf Vodafone als een telecomprovider. Toch hebben ze met de Vodafone Smart Platinum 7 een toestel op de markt gebracht met prima specificaties. In deze videoreview kijken wij of het toestel goed is voor dagelijks gebruik en wat het gebruikersgemak is.

Vodafone

De Smart Platinum 7 is niet het eerste toestel dat Vodafone op de markt brengt. Het bedrijf brengt zowel tablets als telefoons op de markt, zoals de Smart Prime 7 en de Tab Prime 7, respectevelijk een telefoon en een tablet van Vodafone. Het bedrijf brengt vooral budgettoestellen uit, terwijl de Smart Platinum een toestel is met relatief goede specificaties.

Vodafone Smart Platinum 7

Met de Vodafone Smart Platinum 7 brengt Vodafone een toestel op de markt die zich qua specificaties kan meten met de recente mid-rangetoestellen. De Platinum 7 beschikt over een glazen behuizing met een metalen rand. Het Amoled-scherm op het toestel heeft een diagonaal van 5,5 inch met een quad HD-resolutie. Het toestel beschikt over een Snapdragon 652-processor met 3GB aan werkgeheugen. Daarnaast heeft de Smart Platinum 7 32 GB vrij aan opslaggeheugen, die uitbreidbaar is met een micro SD-kaartje. Foto’s worden gemaakt met een achtercamera van 16 MP en een voorcamera van 8 MP.

De accu heeft een capaciteit van 3000mAh die Quick Charge 3.0 ondersteunt. Hierdoor moet het toestel in een halfuur vijftig procent opgeladen zijn. Verder is de achterkant van het toestel niet verwijderbaar, waardoor je geen toegang hebt tot de batterij. Deze kun je dus ook niet vervangen.

Het toestel draait op Android 6.0.1 Marshmallow zonder schil. Dit geeft een standaard Android-ervaring zonder al te veel poespas. Wel levert de telefoon een paar meegeleverde applicaties mee, maar daar zijn er veel van te verwijderen.

In deze review vertelt Imre alles over zijn ervaring met de Vodafone Smart Platinum 7. Hierbij zal hij de plus- en minpunten uitleggen en zijn oordeel over het toestel bespreken.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters