Weekoverzicht – Week 22

Week nummer 22 is begonnen en deze week ga je het volgende zien op All About Phones.

Huawei P9 versus P9 Lite

De Huawei P9 versus de Huawei P9 Lite. Twee toestellen die vlak na elkaar zijn verschenen. Afgelopen weekend hadden we natuurlijk al de vergelijking met de Huawei P8 en de P9 Lite.  Die telefoons zijn beide voor een gunstig bedrag in huis te halen. Tussen de Huawei P9 en de P9 Lite zit natuurlijk een flink verschil in prijs, maar ook in bijvoorbeeld camera specificaties. De P9 heeft namelijk extra aandacht besteed aan de achtercamera, door een samenwerking met Zeiss aan te gaan. De Huawei P9 Lite heeft niet deze indrukwekkende achtercamera, maar de prijs is dan ook wel een stuk toegankelijker. Welke verschillen er nog meer uit de bus gaan komen dat gaat Sebastien je vertellen.

 HTC 10 versus LG G5

Voorts hebben we twee toestellen die niet de aandacht krijgen die ze verdienen. De HTC 10 is een telefoon die alles goed doet en geen steekjes laat vallen, maar het noodlijdende HTC krijgt niet het succes waar het op gehoopt had. Misschien is dit te wijten aan de stevige prijs van het toestel. De LG G5 is een modulaire smartphone en hoewel de exposure in het begin behoorlijk was is het uitblijven van modules voor de smartphone de reden dat ie langzaam maar zeker een beetje van het netvlies verdwijnt.

Samsung Perstrip(je)

Boris is onlangs op een klein persevenement van Samsung gegaan om daar een tweetal devices te bekijken die zijn bedoeld voor de sportieve gebruiker. Donderdag is het embargo hierover afgelopen en kunnen we laten zien wat de gadgets ons gaan bieden.

Uitgebreide review Moto G4 Plus

Last but not least is er een uitgebreide review van de Lenovo Moto G4 Plus. Er wordt door Sebas alles uit de kast getrokken om de smartphone zo uitgebreid mogelijk te kunnen bespreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters