Weekoverzicht – Week 22

Week nummer 22 is begonnen en deze week ga je het volgende zien op All About Phones.

Huawei P9 versus P9 Lite

De Huawei P9 versus de Huawei P9 Lite. Twee toestellen die vlak na elkaar zijn verschenen. Afgelopen weekend hadden we natuurlijk al de vergelijking met de Huawei P8 en de P9 Lite.  Die telefoons zijn beide voor een gunstig bedrag in huis te halen. Tussen de Huawei P9 en de P9 Lite zit natuurlijk een flink verschil in prijs, maar ook in bijvoorbeeld camera specificaties. De P9 heeft namelijk extra aandacht besteed aan de achtercamera, door een samenwerking met Zeiss aan te gaan. De Huawei P9 Lite heeft niet deze indrukwekkende achtercamera, maar de prijs is dan ook wel een stuk toegankelijker. Welke verschillen er nog meer uit de bus gaan komen dat gaat Sebastien je vertellen.

 HTC 10 versus LG G5

Voorts hebben we twee toestellen die niet de aandacht krijgen die ze verdienen. De HTC 10 is een telefoon die alles goed doet en geen steekjes laat vallen, maar het noodlijdende HTC krijgt niet het succes waar het op gehoopt had. Misschien is dit te wijten aan de stevige prijs van het toestel. De LG G5 is een modulaire smartphone en hoewel de exposure in het begin behoorlijk was is het uitblijven van modules voor de smartphone de reden dat ie langzaam maar zeker een beetje van het netvlies verdwijnt.

Samsung Perstrip(je)

Boris is onlangs op een klein persevenement van Samsung gegaan om daar een tweetal devices te bekijken die zijn bedoeld voor de sportieve gebruiker. Donderdag is het embargo hierover afgelopen en kunnen we laten zien wat de gadgets ons gaan bieden.

Uitgebreide review Moto G4 Plus

Last but not least is er een uitgebreide review van de Lenovo Moto G4 Plus. Er wordt door Sebas alles uit de kast getrokken om de smartphone zo uitgebreid mogelijk te kunnen bespreken.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters