Welke bluetooth-speaker past het beste bij jou?

Draadloze speakers zijn er in allerlei soorten en maten. In deze video nemen we de populairste modellen met je door en bespreken we welke bluetooth-speaker bij jou past.

Daarbij focussen we ons op bluetooth-speakers. Apparaten die via wifi verbinden en vooral op thuisgebruik gericht, zoals de speakers van Sonos, komen dus niet voorbij in deze video. Toch is er ook binnen de bluetooth-speakers nog voldoende diversiteit te vinden. Zo zijn er waterdichte speakers die meer op outdoor-gebruik gericht zijn, speakers die vooral voor thuis bedoeld zijn en kleinere modellen die je echt overal mee naartoe kunt nemen.

Waterdicht

Opvallend veel populaire speakers zijn waterdicht en vaak ook nog stofbestendig. Dat is bijzonder handig, want het zorgt ervoor dat je ze overal mee naartoe kunt nemen zonder je zorgen te maken over of ze kapot gaan. Zo kun je bijvoorbeeld muziek luisteren op het strand, in het zwembad of onder de douche. Drie van de vijf in deze video besproken modellen kunnen tegen water: de UE Boom 2, UE Roll 2 en JBL Charge 3. De UE Boom 2 is zelfs ook nog schokbestendig, waardoor je hem zonder problemen kunt laten vallen.

Thuisgebruik

De hierboven genoemde modellen zijn natuurlijk ook prima geschikt voor thuisgebruik, maar leggen daar wat minder focus op. De Bose Soundlink Mini II richt zich juist wel helemaal op mensen die hun speaker in hun (vakantie) huis willen gebruiken. De speaker is klein zodat je hem eenvoudig meeneemt op vakantie, maar ook stijlvol zodat hij in de woonkamer niet misstaat. Tot slot bespreken we nog de JBL Go, een kleine bluetooth-speaker die juist ideaal is voor onderweg.

We zijn benieuwd welke van deze speakers jouw voorkeur heeft. Laat het weten in een reactie onder deze video.

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters