Wiko Fever 4G video review

Momenteel vinden we de Wiko Fever 4G een van de beste smartphones die je kan kopen voor minder dan €200. Waarom we dit vinden, kom je te weten in deze video.

Dat de Wiko Fever €199 kost is op zich niet zo interessant. Wat de Fever interessant maakt is wat hij allemaal heeft te bieden voor deze prijs. Om te beginnen met wat de Fever intern heeft te bieden: in het toestel zit een MediaTek MT6753 octacoreprocessor met 3GB aan werkgeheugen. Voor een toestel in deze prijsklasse zijn dit erg hoge specificaties, zeker wanneer je weet dat de Galaxy S6 bijvoorbeeld ook 3GB aan werkgeheugen heeft. Al moeten we wel toegeven dat de processor in de Fever net iets minder krachtig is. Niettemin presteert het toestel meer dan goed genoeg. Alleen zijn de batterijprestaties niet geweldig. De Fever is voorzien van een 2900mAh grootte batterij die bij zwaar gebruik het einde van de dag niet haalt. Maar je haalt er wel rond de 4 uur aan screen-on tijd uit met zwaar gebruik, wat zeker niet mis is. Nog uniek aan het toestel is zijn scherm: dit is er een van een 5,2-inch formaat met een full-hd resolutie. En het scherm ziet er gewoon heel goed uit. Het kan helder genoeg staan, de kijkhoeken zitten goed en over de kleurenweergave valt niet te klagen. In deze video kom je alles te weten over de Wiko Fever 4G.

Heb je nu geen tijd om de video te bekijken, of wil je alles over de Wiko Fever 4G rustig kunnen overlezen, dan kun je altijd een kijkje nemen naar onze geschreven review van het toestel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Indira -

    Dit is mijn favoriet all about phones video omdat dit de video is die mij overtuigde om de Wiko Fever te kopen. Ik ben er erg tevreden mee.

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Samsung Galaxy S9 render

Betrouwbare leaker lekt fabrieksrenders Samsung Galaxy S9 lees verder

vuurwerk

Zo maak je tijdens oud en nieuw de perfecte vuurwerk foto’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters