Wiko WIM hands-on video

Wiko lanceerde op het Mobile World Congress in Barcelona zijn nieuwe topsmartphone: de Wiko WIM. De WIM gaat ruim €300 kosten en is dus wat duurder dan we van Wiko gewend zijn; daar krijg je onder andere een amoled-scherm en een dubbele camera voor terug. In deze Wiko WIM hands-on video hoor je alles over het toestel.

Wiko in Marseille

Wiko staat bekend om zijn opvallende smartphone-namen en daar is de WIM geen uitzondering op. WIM staat voor Wiko in Marseille, waarmee de fabrikant naar zijn roots verwijst. De WIM-lijn wordt gevuld door twee toestellen: de WIM en de WIM Lite. De WIM is de meest geavanceerde van de twee met een Qualcomm Snapdragon 626-processor, 4GB werkgeheugen, een 5,5-inch full HD amoled-scherm en een 3200mAh-batterij. Die batterij ondersteunt snelladen en moet volgens Wiko in een half uurtje weer 60% bijgeladen zijn.

Dubbele camera

Waar Wiko echter vooral trots op is, is de dubbele camera van de WIM. Twee Sony IMX258-sensoren met een resolutie van 13 megapixel moeten zorgen voor detailrijke foto’s die ook in het donker goed lukken. Daarvoor zegt Wiko zelfs samen te werken met het gerenommeerde DxO labs. Wiko maakt gebruik van een kleurensensor en een zwart-wit-sensor waardoor je ook mooie zwart-wit-plaatjes kunt schieten. De bekende bokeh-effecten die je met een dubbele camera kunt maken zijn ook weer aanwezig en filmen doet de WIM in 4K-resolutie. Selfies moeten ook in het donker goed lukken vanwege de selfieflits die Wiko voorop deze telefoon geplaatst heeft.

In de komende vier minuten praten we je helemaal bij over de WIM in deze Wiko WIM hands-on video.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters