Wiko WIM hands-on video

Wiko lanceerde op het Mobile World Congress in Barcelona zijn nieuwe topsmartphone: de Wiko WIM. De WIM gaat ruim €300 kosten en is dus wat duurder dan we van Wiko gewend zijn; daar krijg je onder andere een amoled-scherm en een dubbele camera voor terug. In deze Wiko WIM hands-on video hoor je alles over het toestel.

Wiko in Marseille

Wiko staat bekend om zijn opvallende smartphone-namen en daar is de WIM geen uitzondering op. WIM staat voor Wiko in Marseille, waarmee de fabrikant naar zijn roots verwijst. De WIM-lijn wordt gevuld door twee toestellen: de WIM en de WIM Lite. De WIM is de meest geavanceerde van de twee met een Qualcomm Snapdragon 626-processor, 4GB werkgeheugen, een 5,5-inch full HD amoled-scherm en een 3200mAh-batterij. Die batterij ondersteunt snelladen en moet volgens Wiko in een half uurtje weer 60% bijgeladen zijn.

Dubbele camera

Waar Wiko echter vooral trots op is, is de dubbele camera van de WIM. Twee Sony IMX258-sensoren met een resolutie van 13 megapixel moeten zorgen voor detailrijke foto’s die ook in het donker goed lukken. Daarvoor zegt Wiko zelfs samen te werken met het gerenommeerde DxO labs. Wiko maakt gebruik van een kleurensensor en een zwart-wit-sensor waardoor je ook mooie zwart-wit-plaatjes kunt schieten. De bekende bokeh-effecten die je met een dubbele camera kunt maken zijn ook weer aanwezig en filmen doet de WIM in 4K-resolutie. Selfies moeten ook in het donker goed lukken vanwege de selfieflits die Wiko voorop deze telefoon geplaatst heeft.

In de komende vier minuten praten we je helemaal bij over de WIM in deze Wiko WIM hands-on video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Dit zijn de zes verschillen tussen de Huawei Mate 10 en Mate 10 Pro lees verder

iPhone 7 Plus

5 redenen om (niet) voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 Plus

Pas maar op Apple: gelekte renders tonen onaangekondigde HTC U11 Plus lees verder

HMD Global Nokia 7

Maak kennis met de zojuist aangekondigde Nokia 7 lees verder

iPhone X Nederland

iPhone X: eerste exemplaren onderweg naar Nederland lees verder

Apple Pay ING

Exclusief: ‘Apple Pay komt binnenkort naar Nederland, ING als lanceringspartner’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters