Windows Phone 8.1 review

Windows Phone 8.1 is een nieuwe update aan het mobiele besturingssysteem van Microsoft die het OS vooral veel nieuwe functies moet geven. In deze review bekijken we de versie van het besturingssysteem.

Windows Phone heeft het niet makkelijk gehad de afgelopen tijd, het besturingssysteem van Microsoft bleek functioneel en qua app-aanbod maar lastig mee te kunnen met de concurrentie. Dat app-aanbod is iets dat geleidelijk moet komen, de functionaliteit moet met de nieuwe update en grote boost krijgen. Windows Phone 8.1 is onder andere voorzien van een notificatiecentrum, een verbeterd startscherm en een heel aantal nieuwe functies. Ook de hardware-ondersteuning is verbreed, zodat het besturingssysteem op krachtigere toestellen kan draaien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Sander Maassen -

  Ik klaag redelijk vaak en veel over de kwaliteit van jullie video's, naast dat ik deze review niet slecht vond, heb ik ook een groot hekel punt, en dat is het gekluns van de vingers, zet alsjeblieft die klem op een andere manier dat je de hele tijd niet zo loopt te klooien.

  Dat er geen icoontjes in instellingen staan is iets persoonlijks, zou zelf er namelijk geen last van hebben, dat het allemaal redelijk rommelig er bij staat ben ik het mee eens.

 2. Andre. -

  kan men met de windowsp[hone 8.1 de volumes van alarm, media en beltoon onafhankelijk van elkaar instellen? Of is het zo dat beltoon en alarm hetzelfde volume hebben, of media en alarm of een andere combinatie.

   1. Andre. -

    oke ik vroeg dit omdat ik in een review van de lumia 630 windowsphone 8.1 maar 2 schuifregelaars zag,dus dan mis ik eigenlijk de derde voor het alarm volume,of heb ik dat niet goed gezien. En nog iets,wat ik ook eigenlijk graag zou zien is een notificatie led of iets dergelijks. Jammer dat ze dat nog niet doen bij nokia,dat windowslogo zou een leuk notifcatie led cq lamp zijn.

Microsoft Phone

Maak kennis met de Microsoft Surface Mobile lees verder

Windows 10 Creators update

Deze Windows Phones krijgen de Windows 10 Creators update lees verder

Microsoft Surface Phone

Iedereen online: Android voor het eerst populairder dan Windows lees verder

Pokémon Go

Geld blijft rollen: Pokémon Go verbreekt record lees verder

Super Mario Run Demo

Nintendo introduceert Super Mario Run event: Gold Goombas lees verder

LG G6 Google Assistant Now

‘Spraakassistent goed voor 20% van smartphone-acties in 2019’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters