Dit wordt de HTC 10: vijf geruchten

Dinsdag 12 april is het eindelijk zo ver, HTC gaat dan zijn HTC 10 aankondigen. In deze video geven we je een top vijf met geruchten over het nog niet aangekondigde toestel.

Ontwerp

Voorbije maanden is er meermaals wat aan het licht gekomen over het ontwerp van de HTC 10. Dankzij een aantal gelekte foto’s, kunnen we zo goed als zeker zijn dat het toestel voorzien zal zijn van een mooi aluminium ontwerp. Dit ontwerp lijkt zowel van de HTC A9 als van de HTC One M9  wat weg te hebben. Zo blijkt uit een teaser van HTC zelf dat de smartphone zijn bedieningsknoppen en de plaatsing ervan navenant hetzelfde zijn als die van de HTC A9. En ook het matte aluminium lijkt een beetje afgekeken te zijn van dit toestel. De afronding aan de achterkant komt dan weer van de HTC One M9.

Prestaties

Dankzij gelekte benchmarks weten we dat er in de HTC 10 een Snapdragon 820-ocatcoreprocessor zal zitten met 4GB werkgeheugen. Over hoe het toestel in de werkelijkheid zal presteren kunnen we nog niet veel zeggen. Al wat we weten is dat hij de Samsung Galaxy S7 Edge verslaat in de benchmarks, en dat hij volgens HTC de snelste Android ervaring gaat bieden die je op een smartphone kunt vinden. Hierdoor zijn we wel een beetje nieuwsgierig naar de werkelijke prestaties van het toestel. Wie weet heeft HTC echt wel een super snelle smartphone klaarstaan.

Naamgeving

In het begin leek het erop dat HTC zijn nieuwe smartphone een geheel andere naam zou geven dan die dat we nu gebruiken namelijk HTC One M10. Dit had een logische naam geweest aangezien de voorganger van de nu HTC 10 gedoopte smartphone de HTC One M9 is. Maar HTC 10 vinden we zeker ook wel een leuke naam.

In deze video gaan we het hebben over vijf topgeruchten van de HTC 10.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters