Met deze vijf apps wordt 2018 het productiefste jaar ooit

De eerste maand van 2018 is alweer bijna voorbij en veel mensen hebben het al opgegeven om hun goede voornemens nog vol te houden. Als je als goed voornemen had/hebt om dit jaar ontzettend productief te zijn en eindelijk van alles voor elkaar te krijgen, hebben we goed nieuws. Deze vijf apps helpen je om super productief te worden, zodat je je goede voornemen nog net wat langer volhoudt.

Spark

Alsof we allemaal een legertje aan fans hebben zit bijna iedereens mailbox wel vol met van alles. Sommige mails wil je daadwerkelijk lezen en anderen blijven jaren ongeopend in je inbox hangen. Spark zorgt ervoor dat het gevoel dat je door de bomen het bos niet meer ziet weggaat en pakt je emails aan. De slimme inbox zorgt ervoor dat belangrijke mails duidelijk gefilterd worden van de rest en dat je mails in verschillende categorieën terechtkomen. Een paar andere handige features van Spark zijn dat je makkelijk je mails terug kunt vinden, je mails kunt inplannen om op een bepaald tijdstip te worden verstuurd en je emails ook kunt snoozen.

Spark

Beschikbaar voor iOS

Productief met Feedly

Waar Spark je emails aanpakt, helpt Feedly met het overzichtelijk houden van alle blogs, Youtube kanalen, sites en feeds die je allemaal volgt. Je hoeft voortaan niet meer naar elke afzonderlijke site of app te gaan om je dagelijkse dosis nieuws binnen te krijgen. Feedly verzamelt het allemaal voor je en brengt het overzichtelijk op één plek samen.

Feedly

Beschikbaar voor Android en iOS

Stop, Breathe & Think.

Stop, Breathe & Think helpt je om weer tot rust te komen tijdens je drukke dag, zodat je zonder stress weer verder kunt met productief zijn. De app helpt je met mindfulness en meditatie en het zou bewezen zijn dat de applicatie mensen echt helpt om te ontspannen. Als je de gratis versie van Stop, Breathe & Think downloadt krijg je dertig gratis activiteiten om te doen met onder andere ademhalingsoefeningen, meditatie en yoga. Verder zijn er dagelijkse tips en kun je je vooruitgang bijhouden.

Stop, Breathe & Think

Beschikbaar voor Android en iOS

Strides

Wat is duidelijker het bewijs van je productiviteit dan dat je je doelen haalt. Strides helpt je met het bepalen en bereiken van je doelen en houdt gaandeweg je vooruitgang bij. Met mooie grafieken wordt je gemotiveerd om verder te gaan en om de zoveel tijd krijg je flexibele herinneringen. Via een app badge laat de app je weten dat je je vorderingen weer moet invoeren, zodat je het nooit vergeet.

Strides om productief te zijn

Beschikbaar voor iOS en browser

Last Pass

Waar je pas echt onproductief van wordt is wanneer je je wachtwoord weer eens bent vergeten en eerst tijd verspilt aan het meerdere malen verkeerd invoeren van je wachtwoord en daarna aan het aanmaken van een nieuwe. Last Pass is je beste vriend als het aankomt op wachtwoorden en hij onthoudt ze allemaal voor je, zodat jij het niet hoeft te doen. De password manager vergemakkelijkt al het leven van miljoenen mensen en nu hoef jij je ook geen zorgen meer te maken over wachtwoorden.

Last Pass

Beschikbaar voor Android en iOS

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters