Dit zijn de vijf beste Fidget Spinner apps en games

Hij kwam uit het niets en werd opeens het populairste speeltje voor op kantoor: de fidget spinner. En zoals bij alles tegenwoordig, moest hier natuurlijk ook een app aan verbonden worden. Dankzij de geavanceerde technologie├źn in de smartphones van tegenwoordig, is het ook nog redelijk goed gelukt om het apparaatje te simuleren. Het wordt zelfs nog leuker om je score te kunnen vergelijken met je collega’s. Dit zijn de vijf beste fidget spinner apps om de strijd aan te gaan. En om je verder af te leiden van wat je eigenlijk hoort te doen.

Fidget Spinner

Deze app heet simpelweg Fidget Spinner en geeft je vijf swipes om de best mogelijke spin te maken. Je kunt naar links of naar rechts swipen en wanneer het spinnen is gestopt, krijg je een score. Het spel zit goed in elkaar en werkt meteen behoorlijk verslavend. Een nadeel is dat je niet onbeperkt mag spinnen.

Beschikbaar voor iOS en Android

Fidget Spinner

Fidget Spinner Collector

Zoals de naam al aangeeft kun je in Fidget Spinner Collector verschillende fidget spinners verzamelen. Daarnaast kan je je speeltjes ook upgraden en nog beter maken. Je begint met een oranje spinner en kunt je collectie uitbreiden tot 50 unieke exemplaren. Het leuke aan de app is dat je je eigen fidget spinners kunt maken. Het kost alleen wel behoorlijk wat moeite om meer spinners vrij te spelen.

Beschikbaar voor Android

Fidget Spinner Collector

Spinner – Fidget Clicker

Het is meteen duidelijk dat iemand met verstand van natuurkundige krachten mee heeft gewerkt aan Spinner – Fidget Clicker. De app geeft je het gevoel dat je met een echte spinner aan het spelen bent. Met deze app kun je zonder oponthoud naar hartelust blijven spinnen. Maar dat is eigenlijk ook het enige dat je kunt doen. Voor wie op zoek is naar wat meer inhoud, is dit niet de meest ideale app.

Beschikbaar voor Android

Spinner - Fidget Clicker

Fidget Spinner Pro

Ook deze app kiest voor realisme maar gaat nog een stapje verder dan Spinner – Fidget Clicker. In de app heb je 31 3D gemodelleerde spinners tot je beschikking. De makers hebben zelfs echte geluiden van een spinner opgenomen en verwerkt voor ultiem spin plezier. De app heeft verschillende modussen. In de Endless modus kun je oneindig spinnen, terwijl je in de Challenge modus zo vaak mogelijk moet proberen te spinnen binnen 30 seconden. Pas wel op met je smartphone, want het kan er soms heftig aan toe gaan.

Beschikbaar voor iOS en Android

Figet Spinner Pro

Fidget Spinner Simulator

In Fidget Spinner Simulator krijg je misschien als beste het echte fidget spinner gevoel. Doordat het spinnen er behoorlijk realistisch aan toe gaat kan je het spinnen ook langzamer en sneller laten gaan. Hierdoor is het alsof je het echte ding in je hand hebt. Blijkbaar zou de app goed zijn voor mensen die zich niet kunnen concentreren. Maar pin ons nergens op vast. Het enige nadeel aan het spel is dat je wel te maken hebt met advertenties.

Beschikbaar voor Android

Figet Spinner Simulator

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters