Vijf upgrades die we in de OnePus 6 willen zien

De OnePlus 6 zit eraan te komen en onlangs vond medeoprichter Carl Pei het weer tijd om zijn ongebruikelijke marketingstrategie in te zetten en alvast wat specificaties van het toestel te lekken. Wij hebben zelf ook nog een verlanglijstje van wat we bij het aankomende toestel graag willen zien.

Draadloos opladen

Zowel de OnePlus 5 als Oneplus 5T kunnen niet draadloos opgeladen worden en we vinden het tijd dat draadloos opladen eindelijk wordt geïntroduceerd in de OnePlus lijn. De OnePlus 6 zou daar een geweldig toestel voor zijn en tegenwoordig hoort draadloos opladen er toch gewoon bij?

Stereo speakers

Iets anders dat we graag bij de OnePlus 6 zouden willen zien, zijn stereo speakers. Hoewel je de speakers van je toestel zelf bijna nooit gebruikt om muziek af te spelen, komt het soms toch voor en uiteraard maakt je toestel ook andere geluiden. Stereo speakers zorgen voor een wereld van verschil.

OnePlus 6 Oppo R15
Oppo R15

Bestand tegen water

Mensen blijven onhandige wezens en er zijn ontzetttend veel toestellen die wel eens te maken hebben gehad met een plons in het toilet of een glas water dat net wat te vriendelijk werd. Daarom zijn toestellen met een IP67, en het liefst een IP68, certificatie erg fijn. Zo hoef je niet meteen een hartverzakking te krijgen als je smartphone in aanraking komt met diabolische vloeistoffen.

OnePlus 6 Oppo R15

In-display vingerafdrukscanner

Vorig jaar leek het wel het jaar van de vingerafdrukscanner en de vraag was vooral wie hem als eerste zou weten te verwerken in het display. Uiteindelijk kwam helemaal niemand met een in-display vingerafdrukscanner, maar dit jaar zijn er al een paar toestellen ermee gespot. Tijd dus voor OnePlus om ook mee te doen en de vingerafdrukscanner weer naar de voorkant te brengen, maar dan in het display.

Vivo vingerafdrukscanner geruchten

OnePlus 6 met headphone jack

Dit is eigenlijk geen upgrade, maar we zouden graag willen dat de headphone jack van de OnePlus 5 en 5T ook gewoon mee komt naar de OnePlus 6. Steeds minder toestellen worden uitgebracht met de audio poort, hoewel nog behoorlijk wat mensen het fijn vinden om hem te gebruiken. Anders moet het toestel misschien komen met twee USB-C poorten.

Of OnePlus dit lijstje af gaat vinken is natuurlijk altijd nog de vraag. Iets waar we sowieso blij mee zijn is dat de smartphonemaker samenwerkt met Marvel aan een Avengers versie van de OnePlus 6.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters