Dit zijn vijf handige apps om het nieuwe jaar meteen goed te beginnen

Het nieuwe jaar is weer begonnen en veel mensen proberen het weer aan om goede voornemens te tackelen. We weten dat goede voornemens vaak niet lang worden volgehouden, maar de intentie is al een goed begin. Om je te helpen om 2018 beter te maken dan vorig jaar, hebben we vijf handige apps verzameld die je misschien zelfs kunnen helpen met je goede voornemens.

IFTTT

IFTTT staat voor If This Then That en is een app die je wel voor duizenden doeleinden kunt gebruiken. Bijna al je favoriete apps kun je aan IFTTT koppelen om ze vervolgens te vertellen dat wanneer dit gebeurt, ze dat moeten doen. Zo kun je bijvoorbeeld instagram vertellen om al je foto’s op een bepaald tijdstip te posten op Pinterest. Ook kun je via de app instellen dat je wifi wordt uitgeschakeld wanneer je de deur uitgaat en weer in wordt geschakeld op het moment dat je bij een vriend aankomt. Je kunt het zo gek niet bedenken en het valt in te stellen. Onder andere Twitter, Google drive, Alexa, Spotify en Youtube werken met IFTTT.

IFTTT

Beschikbaar voor Android en iOS

UfYH

UfYH is nog een app met een afkorting en deze staat voor Unfuck your Habitat of Unfilth Your Habitat. Oorspronkelijk was het Unfuck your Habitat voor zowel Android als iOS, maar waarschijnlijk is de naam voor iOS toestellen veranderd naar de nettere versie door strenge Apple regels. Niet alleen de naam van de apps is anders voor de beide platformen, maar ook de vormgeving verschilt. Het doel is echter hetzelfde. De app helpt je om je huis eindelijk eens schoon en opgeruimd te krijgen. Dat doet UfYH door je telkens te motiveren om af en toe kleine dingetjes te doen. Op deze manier kijk je niet tegen een berg aan werk op, maar wordt je huis langzaam maar zeker weer (of voor de eerste keer) wat het moet zijn.

UfYH app

Beschikbaar voor Android en iOS

ExpressVPN

ExpressVPN is één van die handige apps, die iedereen nodig heeft. De app helpt je om veilig en anoniem het internet op te gaan. De verbinding wordt versleuteld, zodat niemand kan volgen wat je allemaal aan het doen bent. Daarnaast kun je doen alsof je vanuit honderden verschillende locaties bezig bent, waaronder de VS, Australië, Afrika en Azië. De app is vooral handig wanneer je buitenshuis je toestel verbindt met een publieke wifi-verbinding en gelukkig is hij ook makkelijk te gebruiken.

ExpressVPN

Beschikbaar voor Android en iOS

Sleep Cycle

Zoals je waarschijnlijk al vermoedt helpt Sleep Cycle je om optimaal te slapen, zodat je je ’s ochtends uitgerust voelt. De app gebruikt geluid om je slaap ritme te analyseren. Je kunt vervolgens allerlei grafieken en statistieken bekijken over je slaappatroon. Als je snurkt is de app ook alert en kan hij het snurken ook in kaart brengen en meten. Het uiteindelijke doel van de app is eigenlijk dat het een wekker is, maar dat je pas gewekt wordt wanneer je daadwerkelijk uitgerust bent. Dat gebeurt tijdens je lichtste slaapfase en als het goed is zou je dan energiek wakker moeten worden.

Sleep Cycle

Beschikbaar voor Android en iOS

Moodnotes

De laatste op de lijst van handige apps is Moodnotes. Deze app is je persoonlijke psycholoog en helpt je om erachter te komen wat je nou precies dwars zit. Met de app houdt je je humeur bij en leer je identificeren wat je humeur nou precies beïnvloedt. Uiteindelijk is het de bedoeling dat Moodnotes je helpt om gezonde gedachtepatronen te ontwikkelen en bekende valkuilen te vermijden. Zo begint het nieuwe jaar meteen goed en wordt 2018 een topper.

Moodnotes één van de handige apps

Beschikbaar voor iOS

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters