Met deze vijf spelletjes verdien je echte bitcoins

De waarde van de bitcoin is de laatste paar dagen weer behoorlijk aan het stijgen, wat veel mensen een nieuwe boost heeft gegeven om zich met de cryptocurrency bezig te houden. Als je geen zin hebt om er geld aan uit te geven, kun je ook bitcoins verdienen door spelletjes te spelen. We raden je echter wel aan om dit alleen te doen als je sowieso het spelletje zou spelen zonder bitcoin beloning. Je investeert namelijk geen geld, maar wel heel veel tijd en je krijgt er geen bakken met bitcoins voor terug.

Blockchain Game

Het doel van Blockchain Game is om een zo hoog mogelijke toren te bouwen. Hoe hoger je toren is, hoe meer je verdient. Het bouwen gebeurt door blokken op het goede moment naar beneden te laten vallen. De blokken bewegen van rechts naar links en het is de bedoeling dat je ze laat vallen, wanneer ze precies boven het vorige blok zweven. Een nadeel aan de app is dat je wel te maken krijgt met veel reclames.

Blockchain Game

Beschikbaar voor Android en iOS

Alien Run

Alien Run is, zoals de naam al doet vermoeden, een runner game. Als speler ben je een kleine alien, die eruit ziet als één van die trollen uit de jaren negentig met gekleurd haar. Uiteraard is het de bedoeling om zo ver mogelijk te komen, zonder dat je ergens tegenop botst. Je snelheid en stressbestendigheid worden goed op de proef gesteld in het spel. En elke dag zijn er weer nieuwe unieke levels te spelen.

Alien Run spel om bitcoins te verdienen

Beschikbaar voor Android en iOS

Bitcoin Froggy

In het spel Bitcoin Froggy moet je een arme kikker helpen om een gevaarlijk terrein te trotseren en naar de overkant te komen. Onderweg word je geconfronteerd met vuurballen, zaagbladen en zelfs “wheels of death”. De bekende vraag “why did the chicken cross the road” zie je tijdens het spelen in een heel nieuw licht en je vraag je af of die kip ook zoveel onheil moest trotseren.

Bitcoin Froggy

Beschikbaar voor Android

Pixel Runner

Pixel Runner is van dezelfde makers als Bitcoin Froggy en is net als Alien Run een runner spel. Je bent een pixelachtig mannetje, welke oneindig moet rennen en springen om zover mogelijk te komen. Uiteraard moet je steeds sneller reageren en worden de obstakels ook steeds moeilijker om te ontwijken. Hoe langer je het overleeft, hoe meer bitcoins je verdient.

Pixel Runner

Beschikbaar voor Android

Takara

Takara is een Pokémon Go achtig spel, waarbij je bitcoins kunt bemachtigen op verschillende plekken. Takara betekent in het Japans schat of juweel en spelers kunnen bitcoins in de vorm van edelstenen voor anderen op elke plek achterlaten. De makers stellen voor dat je dit doet om bitcoin jagers te verrassen of om bijvoorbeeld meer mensen te lokken naar je restaurant of bar. De achtergelaten edelstenen van andere spelers kun jij vervolgens innen.

Takara

Beschikbaar voor iOS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S9

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

Minder dan 1 procent van alle Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Apple iPhone X Plus 2018

2018: waarom Google gaat profiteren van de nieuwe iPhone lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

Vijf dingen die we willen zien in de Samsung Galaxy S9 lees verder

Vivo vingerafdrukscanner geruchten

Fabrikant onthult eerste vingerafdrukscanner in scherm, hint naar Samsung Galaxy S9 lees verder

Samsung Galaxy S7 Edge na 48 uur straling

De Consumentenbond: “Koop de Samsung Galaxy S7 (Edge) niet meer” lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters