Met deze vijf apps is je sixpack op tijd klaar voor de zomer

De zomer komt er alweer bijna aan (optimistisch blijven is altijd goed) en dat betekent weer zon en strand en natuurlijk à la Baywatch in slowmotion rondrennen. Als je lichaam hier nog niet helemaal klaar voor is, helpen deze vijf fitness apps om alle slapheid om te toveren tot harde flexbare spieren. Tijd voor een workout.

Workout Trainer: fitness coach

Veel mensen hebben elk jaar als goed voornemen om wat vaker naar de sportschool te gaan. Maar de makers van deze fitness app weten ook wel dat je niet altijd zin of tijd hebt. Daarom vind je workouts voor zowel de sportschool als gewoon thuis. Gecertificeerde trainers begeleiden je stap voor stap met audio, foto’s en video’s. Het is net alsof je een persoonlijke trainer hebt, maar als je echt persoonlijke aandacht wilt kan dat ook. Huur dan één van de trainers in en je krijgt een speciaal workout programma.

Workout Trainer: fitness coach

Beschikbaar voor Android en iOS

StrongLifts 5×5 Workout Log

StrongLifts is een simpele en minimalistische app, maar komt met effectieve workouts om sterker te worden en je spieren op te bouwen. De app zou al duizenden mensen hebben geholpen om hun lichaam en leven te veranderen en werd gefeatured in Apple’s reclame “Strength”. Uiteraard kun je, zoals de naam al aangeeft, je vorderingen naar je nieuwe lichaam ook bijhouden.

StrongLifts 5x5 Workout Log

Beschikbaar voor Android en iOS

Jefit

Jefit is speciaal voor mensen die wel naar de sportschool willen gaan, maar niet zo goed weten wat ze daar dan moeten doen. Er zijn meer dan 1300 workout oefeningen beschikbaar en je kunt je eigen moves ook toevoegen. Als je dan in de sportschool bent, heb je dankzij de app ook geen timer nodig. Jefit houdt precies bij hoe lang je een bepaalde oefening moet doen.

Jefit

Beschikbaar voor Android en iOS

You are your own gym

You Are Your Own Gym gaat ervan uit dat je geen zin heb om ook maar een voet te zetten in de sportschool. Op de iPhone gaat de app onder de naam: Bodyweight Training: YAYOG. Om fit en gespierd te worden krijg je workouts voorgeschoteld van special forces soldaten en kun je je stiekem echt Black Ops voelen, in plaats van alleen in Call of Duty. Er zijn meer dan 200 snelle workouts voor snelle resultaten en de app is voor elk fitness niveau.

You Are Your Own Gym

Beschikbaar voor Android en iOS

Gym workout tracker & Trainer

De promotieplaatjes voor de app laten je meteen zien dat je een geweldige sixpack, zoniet eightpack, zult krijgen. Per lichaamsdeel wordt je begeleidt door de verschillende oefeningen en de app wordt als het ware je persoonlijke trainer. Ook hier kun je weer je eigen oefeningen aan het repertoire toevoegen, maar je kunt ook de aanwezige workouts aanpassen.

Gym Workout Tracker

Beschikbaar voor Android en iOS

Waar sommige mensen gigantische spieren willen kweken, willen andere liever gewoon afvallen en er wat minder robuust uitzien. Deze manieren om af te vallen zijn wat vreemd, maar zouden wetenschappelijk bewezen zijn.

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters