Vivo V3 wordt sneller dan snel

Vivo is de afgelopen tijd druk bezig geweest met het teasen van zijn nieuwe vlaggenschepen, de Vivo V3 en V3 Max. Het bedrijf omschrijft de toestellen met de slogan; ‘Faster than faster’.

Vivo is een van de minder bekende smartphonefabrikanten. Het Chinese bedrijf heeft in de afgelopen jaren een aardige reputatie opgebouwd met het stelen van andermans design. Zo heeft het bedrijf een Samsung Galaxy S6 Edge-kloon en een iPhone 6-kloon gemaakt in het verleden.

Design

Ondanks deze kopieën lijkt het erop dat de Vivo V3 en V3 Max een origineel design krijgen. Daarnaast is de fabrikant druk bezig met het promoten van alle sterke kanten van de toestellen. De smartphonemaker heeft een aantal afbeeldingen verspreid waarop specificaties worden verklapt.

Vivo V3-specificaties

Tot nu toe weten we dat beide toestellen een aluminium behuizing krijgen. Dit is tegenwoordig een vereiste om mee te doen met de top in smartphoneland. Verder krijgt het toestel 4 GB werkgeheugen en 32 GB opslaggeheugen. Vivo wil met de V3-toestellen focussen op multimedia. Er kan namelijk hoge kwaliteit muziek op afgespeeld worden en de camera zou binnen een seconde opgestart kunnen worden en een foto hebben gemaakt.

Quickcharging

Vandaag maakte Vivo de laatste hint bekend. Er is quickcharging beschikbaar bij de Vivo V3-toestellen. De fabrikant smijt met oneliners als ‘vijf minuten opladen, twee uur muziek luisteren’. Vivo is natuurlijk niet de eerste fabrikant die snel laden gebruikt in een toestel, maar de getallen liegen er niet om. De Vivo V3 en V3 Max zien er op papier sneller dan snel uit.

Release

Wanneer de Vivo V3-toestellen te koop zullen zijn is nog niet bekend. Gezien de teasers zal het niet lang meer duren voordat er een aankondiging plaats gaat vinden. In Nederland zijn de Vivo-toestellen niet te koop via de normale telecom-winkels. Ondanks dat kun je ze wel bestellen via importeurs als Aliexpress.com.

Bron: Android Authority

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters