Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner

In een tijd waarin smartphonemakers wordstelden met vingeradrukscanners in het display, was Vivo de eerste die kwam met een in-display vingerafdrukscanner op de Vivo X20 UD. Nu komt de Chinese smartphonemaker met de Vivo X21 UD en we moeten zeggen dat het toestel laat zien wat de iPhone X had kunnen zijn: minieme randen, notch aan de bovenkant en in-display vingerafdrukscanner.

Geen jaartje wachten?

Uiteraard haalt de 3D sensing technologie van de Vivo X21 UD het niet bij die van de daadwerkelijke iPhone X, maar hoeveel fijner zou het zijn geweest als Apple even had gewacht en wel een vingerafdrukscanner in het display had verwerkt? De iPhone-maker geeft aan, dat het altijd al de bedoeling was om met Face ID te komen in de vingerafdrukscanner te schrappen. Hoewel de geruchten weer het tegenovergestelde stellen.

Vivo X21 UD

Vivo X21: premium met onverwachte chipset

Samen met de Vivo X21 UD is ook de Vivo X21 aangekondigd. Beide toestellen zijn uitgerust met een eigen notch, maar alleen het UD model komt met een in-display vingerafdrukscanner. Deze zal waarschijnlijk dezelfde Synaptics Clear ID FS9500 zijn, die Vivo ook voor de X20 UD heeft gebruikt. Je zou zeggen dat de Vivo X21 een premium toestel is, totdat je ziet wat voor chipset erin zit. We vinden onder de motorkap namelijk een Snapdragon 660 in plaats van een Snapdragon 845. De chipset wordt wel weer gecombineerd met 6GB RAM. Verder komt het toestel met andere premium features, zoals een 12 megapixel dubbele camera, 12 megapixel selfiecamera met gezichtsherkenning, een 6,26 inch display met een resolutie va 2280 x 1080 pixels en Android 8.1. Oreo.

Vivo X21 UD

Schappelijk prijskaartje

Hoewel je behoorlijk wat premium features krijgt, blijft de prijs nog redelijk laag. Zo kost de Vivo X21 met 64GB aan opslagruimte zo’n 458 euro. Als je gaat voor 128GB en je 505 euro kwijt.  Als je graag een in-display vingerafdrukscanner wilt, kun je gaan voor de Vivo X21 UD. Deze is alleen beschikbaar met 128GB opslagruimte en komt met een prijskaartje van 568 euro. De Vivo X21 is vanaf 24 maart beschikbaar, terwijl je voor het UD model tot 28 maart moet wachten.

Vivo X21 UD

Via: Slashgear

Face ID gezichtsherkenning

iPhone X achterna: worden dit eerste Android smartphones met 3D-sensor? lees verder

Honor 10 officieel onthuld met dubbele AI camera lees verder

Moto G6

Motorola’s nieuwe Moto G6 en E5 toestellen zijn slimmer dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 notch render

Dit is de Samsung Galaxy Note 9 met een notch lees verder

Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus

Nieuwe iPhones worden volgens analisten allemaal goedkoper lees verder

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition

Maak kennis met de Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters