Persfoto’s Vivo X7 opgedoken

Er zijn officiële persfoto’s van de Vivo X7 opgedoken op het Chinese sociale netwerk Weibo. Vivo zal zijn nieuwe vlaggenschepen op 30 juni aan gaan kondigen.

Vivo X7

Komende donderdag, op 30 juni, gaat het populaire Chinese merk Vivo zijn nieuwste vlaggenschepen onthullen: de Vivo X7 en de Vivo X7 Plus. Het bedrijf wist het afgelopen jaar in China veel concurrenten voorbij te schieten en werd zelfs door Tony Stark gebruikt in de nieuwste Captain America film, Civil War.

Persfoto’s

Vivo heeft de afgelopen maand verschillende teasers vrijgegeven die een klein stukje van de Vivo X7 onthulden, inclusief wat specificaties. Vandaag krijgen we echter pas voor het eerst echt in volle glorie de Vivo X7 Plus te zien, want officiële persfoto’s van het toestel zijn opgedoken. Zowel de voorkant als achterkant van het toestel zijn in vol ornaat te bewonderen. Het toestel heeft misschien niet het meest originele ontwerp, de markt wordt immers overspoeld met zilveren en grijze metalen smartphones, maar Vivo weet er toch net zijn eigen twist aan te geven.

Vivo X7

Specificaties

De Vivo X7 heeft naar verwachting een 5.2-inch scherm met een resolutie van 1080 x 1920. De smartphone wordt aangedreven door de Snapdragon 652 chipset, in combinatie met 4GB aan werkgeheugen en 64GB aan uitbreidbaar intern opslaggeheugen. De homeknop van de X7 heeft een ingebouwde vingerprintscanner. Aan de voorkant van het toestel zit een indrukwekkende 16MP camera, aan de achterkant vind je een 21MP camera terug. Waarschijnlijk heeft de Vivo X7 een 3000mAh batterij.

Vivo X7Vivo X7

Vivo X7 Plus

Zijn grotere broer, de Vivo X7 Plus, heeft naar verwachting een 5.7-inch scherm met dezelfde resolutie van 1080 x 1920. De rest van de specificaties komt overeen met de normale Vivo X7. Gelekte informatie wees erop dat het grotere model $438 gaat kosten, de prijs van het normale model is nog niet bekend.

Bron: Weibo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
HTC U11 Plus

Specificaties en foto’s HTC U11 Plus gelekt: complete smartphone lees verder

Apple iPhone X Hotwonder Hatwav Symbol S3

Deze iPhone X kloon draait op Android: leve China? lees verder

Apple iPhone X pre-order

Zoveel iPhone X exemplaren heeft Apple beschikbaar bij pre-order lees verder

Bekende leaker lekt specificaties en logo’s Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone 8

Verkopen iPhone 8 vallen zwaar tegen door onverwachte tegenstander lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters