Vodafone 360 Samsung H2 lekt opnieuw

De Vodafone 360 Samsung H2 is opnieuw uitgelekt, nadat het maanden stil was rond het toestel. Een foto van de telefoon verscheen via GSM Arena.

Samsung I8330 H2 Vodafone 360

Inmiddels is de Vodafone 360 Samsung H1 al ruim een jaar oud, en lijkt het toestel vooral op de lange termijn problemen op te leveren bij gebruikers. Geen wonder dus dat de hele wereld dacht dat de eerder gelekte H2 geannuleerd was. Zeker omdat het toestel al maanden niets van zich liet horen en ook niet afgelopen herfst op de markt kwam, zoals de geruchten voorspelden. Nu heeft het toestel toch weer een teken van leven gegeven, een foto van de H2 dook afgelopen weekend op. Daarop is het toestel zij aan zij met de iPhone 4 en de BlackBerry Torch te zien.

De specificaties van de H2, die ook wel bekend is onder zijn modelnummer i8330, moet onder andere een 8-megapixelcamera en een 3,7″ Super amoled-scherm hebben. Daarnaast gaat het gerucht dat er een 1GHz-processor in moet zitten, waarbij het mogelijk om Samsung’s eigen Hummingbird-CPU gaat. De telefoon lijkt dan ook een soort Galaxy S op LiMo te zijn.

Geruchten beweren nu dat het toestel op de CES of op het MWC haar opwachting gaat maken. Of dat ook echt het geval zal zijn is echter niet zeker, en het zou ook kunnen dat het toestel wel door Samsung de nek omgedraaid is. Die kans is zelfs zeker niet gering, gezien Vodafone eerder beweerde dat toestellen als de H1 en de M1 geen toekomst meer hebben. Inmiddels is ook een persfoto van het toestel gelekt.

Samsung H2 spyshot

 

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters