Vodafone 360 Samsung H2 uit de doeken gedaan

Een website heeft van Vodafone informatie verkregen over de Samsung H2 die nog dit kwartaal in de winkels moet verschijnen. Zo heeft Vodafone de voltallige specificaties vrijgegeven van het toestel en uiteraard het toestel laten fotograferen.

De website Mobile Industry Review heeft van Vodafone alvast met de nieuwe H2 van Samsung mogen spelen. De H2 is uiteraard de opvolger van de Samsung H1 die als eerste telefoon voorzien was met de Vodafone 360 suite. De Samsung H2 was al een keer eerder uitgelekt met daarbij een aantal specificaties. Volgens de nieuwe bron heeft Vodafone de specificaties nu bevestigd en lijken deze toch wat anders dan eerder gedacht. Zo zal het toestel wederom in een 16GB variant gaan komen en ondersteuning bieden voor UMTS, Wifi en Bluetooth 3.0. Daarnaast is het toestel voorzien van een 3.7-inch Super Amoled-touchscreen met een resolutie van 800 x 480 pixels. Het OS zal ook deze keer Limo zijn zoals dat op de voorgaande modellen ook het geval was. Ook de processor heeft een flinke update gekregen in de vorm van een 1GHz Qualcomm-processor en hierdoor zou het toestel, uiteraard in combinatie met de nieuwe software, erg snel aanvoelen en reageren. Verder zit er een 8-megapixelcamera in het toestel dat video’s kan opnemen in HD en uiteraard staat Vodafone 360 weer centraal in het toestel en zal alleen Vodafone deze telefoon gaan voeren.

Volgens Vodafone zal het toestel nog dit kwartaal in de winkels gaan komen en waarschijnlijk het zelfde prijspijl gaan innemen als zijn voorganger. Volgens onze informatie had het toestel er al moeten zijn maar is hij voor onduidelijke reden uitgesteld.

Vodafone 360 Samsung H2

 

Vodafone 360 Samsung H2

 

Vodafone 360 Samsung H2

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. w00fer -

  Leuk en aardig MiAmRA, maar VF blijft met onverkochte spullen zitten. Een firmware update zou naar mijn mening beter zijn dan het doelloos op de markt brengen van een nieuw apparaat.
  De vraag is of men wel aan de 360 dienst wil. Ik vind het persoonlijk vrij traag werken (ook de web dienst die op Ajax/Flash draait.)
  Het biedt tenopzichte van een goede Android omgeving niet veel nieuws.
  De toestellen zijn qua pure performance natuurlijk "geweldig" maar dat zijn allang geen USP's meer in deze markt. 1GHZ processor dat zegt de gemiddelde consument niks. Het gaat om de totale beleving, en die is met een out-of-the-box firmware goed of niet. Klanten gaan niet updaten, moeilijk lopen doen, en hebben er geen verstand van.
  Software updates zullen alleen goed werken wanneer deze gepushed worden naar het toestel. Ik zie in de winkel waar ik werk nog N95's met versie 1.0 van klanten die echt niet te dom zijn, maar er geen zin in hebben.

 2. michaelpb -

  Het lijkt wel een grote Samung Wave! Snap ook niet waarom Samsung per sé Bada wilde ontwikkelen als eigen OS. Bada is gebaseerd op Linux en LiMo wat op die H1 en H2 draait ook. Net als Android overigens. Zal wel een ongewokkeld marketingverhaal zijn. H2 ziet er mooi uit. Geweldige specs. Maar istie niet wat groot?

  1. MiAmRA -

   bada draait niet op Linux maar op een RTOS kernel, echter Samsung heeft wel een optie om bada te bouwen op Linux.

   Dit toestel als de H1 en de M1 zijn initiatieven van Vodafone, Samsung is alleen maar de fabrikant die de toestellen maakt en Vodafone is verantwoordelijk voor de software. De software op de H1 en de M1 zijn beide zeer slecht naar mijn mening, het is voornamelijk laggy terwijl er wel een krachtige chipset in zit namelijk een Cortex A8 (ongeveer gelijk aan die van de iPhone 3gs en de Palm Pre). In mijn optiek vind ik het wel gewaagd dat Vodafone toch relatief snel met een opvolger komt voor de H1 terwijl dat toestel zijn potentie niet heeft waar gemaakt op het gebied van software. Ik kan het echter wel begrijpen van Vodafone, zij zullen de klachten over H1 ook wel binnen zien stromen en met nieuwe software en hardware is het makkelijker om hun 360 software beter te verkopen aan de consument. Mocht dit toestel wederom geen succes zijn dan kan dit weleens het laatste toestel zijn van Vodafone op LiMo.

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters