Vodafone 360 Samsung H2 uit de doeken gedaan

Een website heeft van Vodafone informatie verkregen over de Samsung H2 die nog dit kwartaal in de winkels moet verschijnen. Zo heeft Vodafone de voltallige specificaties vrijgegeven van het toestel en uiteraard het toestel laten fotograferen.

De website Mobile Industry Review heeft van Vodafone alvast met de nieuwe H2 van Samsung mogen spelen. De H2 is uiteraard de opvolger van de Samsung H1 die als eerste telefoon voorzien was met de Vodafone 360 suite. De Samsung H2 was al een keer eerder uitgelekt met daarbij een aantal specificaties. Volgens de nieuwe bron heeft Vodafone de specificaties nu bevestigd en lijken deze toch wat anders dan eerder gedacht. Zo zal het toestel wederom in een 16GB variant gaan komen en ondersteuning bieden voor UMTS, Wifi en Bluetooth 3.0. Daarnaast is het toestel voorzien van een 3.7-inch Super Amoled-touchscreen met een resolutie van 800 x 480 pixels. Het OS zal ook deze keer Limo zijn zoals dat op de voorgaande modellen ook het geval was. Ook de processor heeft een flinke update gekregen in de vorm van een 1GHz Qualcomm-processor en hierdoor zou het toestel, uiteraard in combinatie met de nieuwe software, erg snel aanvoelen en reageren. Verder zit er een 8-megapixelcamera in het toestel dat video’s kan opnemen in HD en uiteraard staat Vodafone 360 weer centraal in het toestel en zal alleen Vodafone deze telefoon gaan voeren.

Volgens Vodafone zal het toestel nog dit kwartaal in de winkels gaan komen en waarschijnlijk het zelfde prijspijl gaan innemen als zijn voorganger. Volgens onze informatie had het toestel er al moeten zijn maar is hij voor onduidelijke reden uitgesteld.

Vodafone 360 Samsung H2

 

Vodafone 360 Samsung H2

 

Vodafone 360 Samsung H2

 

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters