Vodafone 533 Crystal met Swarovski-kristallen gelanceerd

Vodafone heeft vandaag een nieuwe telefoon geïntroduceerd: de Vodafone 533 Crystal. Dit toestel is uniek om zijn design dat afgewerkt is met een groot aantal Swarovski-kristallen van CRYSTALLIZED™.

Vodafone 533 Crystal

Vodafone heeft vandaag een nieuw eigen prepaidtoestel aangekondigd in samenwerking met CRYSTALLIZED™ Swarovski Elements. CRYSTALLIZED™ is een bedrijf dat zich geheel richt op Swarovski-kristallen en heeft voor het toestel, de Vodafone 533 Crystal, speciaal een nieuw soort kristallen ontworpen. De stijlvolle slider heeft 126 van deze kristallen in zich, die gepositioneerd zijn rond het display van de telefoon. Daarnaast is het toestel ook voorzien van een CRYSTALLIZED™-logo en content van CRYSTALLIZED™. De specificaties zijn matig, maar de prijs is daar ook wel naar.

De 533 Crystal gaat als prepaidpakket verkocht worden voor €99,-. Voor die prijs krijg je naast het unieke design met 126 kristallen een 1,3-megapixelcamera, een mp3-speler, FM-radio en een MicroSD-geheugenkaartslot. In de doos van het toestel zit een satijnen hoesje waarmee je je telefoon beter kunt beschermen. Het toestel heeft inmiddels een eigen site en zal een dezer dagen bij BelCompany, Kijkshop en Vodafone in de winkels terecht komen.

Vodafone 533 Crystal

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters