Vodafone 845 wordt een goedkope Android 2.1-telefoon met Vodafone 360

Vodafone komt in mei met een smartphone die loopt op Android 2.1 en slechts 150 euro zal gaan kosten. De Vodafone 845 beschikt verder over een 3.2-megapixelcamera en een 2.8-inch QVGA-scherm.

Vodafone 845

Vodafone is van plan om rond mei een smartphone uit te gaan brengen die naast een opvallend zacht prijsje ook erg interessante specificaties behelst. Uit informatie die All About Phones verkregen heeft blijkt dat de Vodafone 845 een Android-telefoon zal gaan worden die zal gaan lopen op Android 2.1. Uit de datasheet blijkt verder dat het toestel een resistive 2.8-inch QVGA-scherm zal gaan krijgen en 512MB intern geheugen. Overige specificaties van de 845 zijn UMTS en HSDPA, Wifi, aGPS, Bluetooth 2.1 en een accelerometer. Tot slot laat de sheet zien dat het toestel een 3.2-megapixelcamera mee zal gaan krijgen van Vodafone en dat er een 1200mAh-batterij in de telefoon te vinden zal zijn.

Het toestel zal volgens de gegevens bedoeld zijn om de prepaid-markt open te breken omtrent mobiel internet op prepaid-telefoons. Zo zal het toestel geleverd worden met gratis 1GB data-verkeer en dat is vooral bedoeld om de Vodafone 360-dienst te ondersteunen die tevens op het toestel aanwezig is. Hiermee zou dit de eerste Android-telefoon gaan worden, naast de HTC Legend overigens, die de Vodafone 360-dienst zal gaan ondersteunen op Android. Het toestel zal in de winkels 150 euro gaan kosten en rond mei verkrijgbaar zijn. Onze bron weet te melden dat de naam nog niet definitief is van het toestel en dat deze nog kan wijzigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Erik -

  Ben zeer benieuwd! lijkt me leuk om bij mijn ipod touch te hebben, dan heb ik iphone os & android, en heb ik tenminste een mobiele camera 😉 (nee, ik ga niet altijd een digitale camera meezeulen). ben zeer benieuwd ook naar dat mobiele internet, want ik wil vooral die camera om snel een foto te maken en te uploaden naar o.a. hyves!

 2. johan21 -

  Laten we maar hopen dat het onbepertk is ,want met zo n toestel wil ik wel youtube,en radio streamen,als het weer met een data limiet is heb je niets aan zo n toestel.Afwachten dan maar

 3. John -

  Hele leuke toestel , alleen dan vraag ik mij het volgende af ,

  Bij vodafone Prepaid heb je bij de internet blox een harde limiet van 250 mb , dat is echt veel te weinig voor zo een toestel.

  Weet iemand of Vodafone met een speciale internet blox hiervoor gaat komen , want anders heeft het geen zin , een toestel voor mobiel internet met een beperkte internet verbinding………:S

  1. Danijel -

   De kans is groot idd. Hier hebben we nog geen info over gehad maar afleidend van die 1Gb zou je zeggen dat er een nieuwe bundel gaat komen..

  2. v-power -

   Voor de huidige 360 toestellen hebben ze ook een speciale prepaid sim. Ik weet alleen niet welke voorwaarden het heeft, misschien een FUP op het internet, maar voorlopig is het afwachten.

 4. G-Unit -

  "met gratis 1GB data-verkeerd"
  Geen goede maar verkeerde data? 😉

  Verder zal het, gezien de specs, inderdaad de markt open breken, erg interesant!

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters