Vodafone activeert 4G in Maastricht

Vodafone heeft haar 4G-netwerk ook geactiveerd in Maastricht. De provider heeft in deze stad haar tweede hoofdkantoor staan.

Via de dekkingskaart van Vodafone Nederland is te zien dat de provider ook haar 4G-netwerk in Maastricht heeft geactiveerd. De provider is begin augustus begonnen met het uitrollen van haar netwerk en heeft eerst Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht voorzien van 4G. Inmiddels is ook de vijfde stad hier aan toegevoegd met Maastricht. In Maastricht staat het technischhoofdkantoor van de provider, terwijl het commercieel hoofdkantoor van Vodafone in Amsterdam gevestigd is. Woordvoerder Jan van der Aa van Vodafone heeft de activatie van het 4G-netwerk in Maastricht desgevraagd bevestigd.

De provider zal langzaam maar zeker haar netwerk over Nederland gaan uitrollen. Naar verwachting zal dit proces in 2014 compleet zijn. Vodafone is de tweede provider in Nederland die 4G aanbiedt op haar netwerk. Concurrent KPN heeft al de helft van haar klanten dekkend met 4G en zal haar nieuwe netwerk in februari 2014 voltooien, zo belooft de provider. Provider T-mobile en Tele2 zal later dit jaar volgen en begin 2014 hun netwerk operationeel stellen. Deze twee providers werken dan ook samen om een dekkend 4G-netwerk te voltooien.

Vodafone 4G Maastricht 
Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters