Vodafone activeert per direct 4G-netwerk

Vodafone heeft via haar website bekend gemaakt dat haar 4G-netwerk vanaf 5 augustus beschikbaar is. Het nieuwe netwerk wordt met alle Red-abonnementen standaard mee geleverd.

De pagina op Vodafone’s website werd door iPhoneclub opgemerkt. Op de pagina valt te lezen dat Vodafone per direct haar 4G-netwerk de lucht in gooit, al heeft de provider zelf hier nog niets officieels over gezegd middels een persbericht. Het 4G-netwerk van Vodafone is geactiveerd in een aantal steden, waarvan de meesten in de Randstad zitten. Onduidelijk is nog wanneer de provider heel Nederland dekkend wil hebben. Klanten die over een Red-bundel beschikken hebben standaard al 4G-geactiveerd staan op hun bundel.

Daarnaast ondersteunt de provider vooralsnog alleen de BlackBerry Z10 en de Q10, de HTC One, de Sony Xperia Z, SP, de Galaxy S III en de Galaxy Note II. De verwachting is dat de provider later vandaag met en statement zal gaan komen omtrent haar nieuwe 4G-netwerk. Concurrenten T-Mobile en Tele2 hebben nog niets prijs gegeven over de uitrol van hun 4G-netwerk.

Update op 5/8/2013 om 10:07 uur:

Vodafone heeft middels een persbericht het nieuws bevestigd. De provider zegt ook dat het de maximumsnelheid voor al haar klanten heeft verhoogd naar 7.2Mps. Klanten hoeven hier niets voor te doen, aldus de provider. Deze verhoging komt doordat de provider dualcarrier-technologie ingezet heeft op haar netwerk.

Vodafone 4G 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      1. Alex de Widt -

        Voor mijn oude Vodafone abonnement met onbeperkt data is het toch wel een erg mooie vooruitgang. Kan nu eindelijk video's streamen.

iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters