Vodafone bedingt exclusiviteit op de Sony Ericsson Xperia X2

Vodafone heeft zowel in Engeland als in Nederland exclusiviteit bedongen op de nieuwe Sony Ericsson Xperia X2. In Engeland is het toestel tot het eind van dit jaar alleen onder de Vodafone-vlag te verkrijgen en in Nederland is de termijn nog onbekend.

Sony Ericsson heeft een deal met de provider Vodafone gemaakt waarin vermeld staat dat de nieuwe Xperia X2 een tijdje exclusief bij de telco te koop zal zijn. De producent benadrukt dat het toestel later ook simlockvrij verkocht zal gaan worden maar de eerste paar maanden zal het alleen met de rode telco verkocht worden. In Engeland heeft Vodafone al bekendgemaakt dat het toestel tot het eind van dit jaar alleen bij hen te koop zal zijn. Navraag van All About Phones bij Sony Ericsson Nederland leerde ons dat het toestel inderdaad ook in Nederland eerst alleen bij Vodafone te koop zal zijn maar onbekend is nog voor welke termijn. De Xperia X2 is onlangs aangekondigd en wordt eind oktober al in de winkels verwacht voor een prijs die nog onder de 600 euro moet komen te liggen.

De producent geeft wel aan dat het toestel op termijn zeker ook simlockvrij verkocht zal gaan worden. Het toestel is inmiddels al erg populair zo kort na de aankondiging, websites en blogs kunnen niet ophouden met erover schrijven. Inmiddels is ons artikel met de eerste ervaringen al het bestgelezen artikel van deze maand. De Xperia X2 zal voorzien zijn van een custom panel voor Vodafone.

Sony Ericsson Xperia X2

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters