Vodafone bedingt exclusiviteit op de Sony Ericsson Xperia X2

Vodafone heeft zowel in Engeland als in Nederland exclusiviteit bedongen op de nieuwe Sony Ericsson Xperia X2. In Engeland is het toestel tot het eind van dit jaar alleen onder de Vodafone-vlag te verkrijgen en in Nederland is de termijn nog onbekend.

Sony Ericsson heeft een deal met de provider Vodafone gemaakt waarin vermeld staat dat de nieuwe Xperia X2 een tijdje exclusief bij de telco te koop zal zijn. De producent benadrukt dat het toestel later ook simlockvrij verkocht zal gaan worden maar de eerste paar maanden zal het alleen met de rode telco verkocht worden. In Engeland heeft Vodafone al bekendgemaakt dat het toestel tot het eind van dit jaar alleen bij hen te koop zal zijn. Navraag van All About Phones bij Sony Ericsson Nederland leerde ons dat het toestel inderdaad ook in Nederland eerst alleen bij Vodafone te koop zal zijn maar onbekend is nog voor welke termijn. De Xperia X2 is onlangs aangekondigd en wordt eind oktober al in de winkels verwacht voor een prijs die nog onder de 600 euro moet komen te liggen.

De producent geeft wel aan dat het toestel op termijn zeker ook simlockvrij verkocht zal gaan worden. Het toestel is inmiddels al erg populair zo kort na de aankondiging, websites en blogs kunnen niet ophouden met erover schrijven. Inmiddels is ons artikel met de eerste ervaringen al het bestgelezen artikel van deze maand. De Xperia X2 zal voorzien zijn van een custom panel voor Vodafone.

Sony Ericsson Xperia X2

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. gwystyl2 -

  Dit lijkt me niet gunstig voor de X2-verkopen. Het is een leuk toestel, maar heeft niet echt de gagdetfactor zoals de iPhone die bijvoorbeeld had. Ik verwacht dus dat er eerder minder X2's door verkocht worden dan er Vodafone klanten gewonnen worden.

   1. J J M -

    Das wel te hopen! Heb er niet altijd goede ervaringen mee. Om nog maar te zwijgen van een schreewerig rood logo op een stijlvolle telefoon!…

    Van mij hoeft het in iedergeval niet.

   2. josj -

    Eerst maar eens zien hoe het er allemaal uit zien voordat we de telefoon al helemaal afschrijven 🙂

   1. Dominick -

    Ik vind de voorwaarden van hun eindeloos online bundels wel oké 🙂 Verder vind ik er, op de snelheid van het internet na, ook niets mis mee trouwens:)

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Smartphone batterij langer bruikbaar door verlagen processor snelheid

Deze smartphonemakers maken je toestel niet langzamer via updates lees verder

Samsung logo

Zeven dingen die je nog niet wist over Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters