Vodafone begint met voorverkoop Samsung Galaxy Tab 10.1v

Vodafone heeft bekend gemaakt dat het is begonnen met het aannemen van pre-orders voor de Samsung Galaxy Tab 10.1v. De tablet van Samsung is leverbaar vanaf week 17, aldus Vodafone.

Operator Vodafone heeft middels een persbericht laten weten dat de telco begonnen is met de voorverkoop van de Samsung Galaxy Tab 10.1v. De eerste Android 3.0-tablet van Samsung zal in de laatste week van april leverbaar zijn volgens de telco en een adviesprijs van 599 euro mee gaan krijgen. De tablet van Samsung is via de website van Vodafone nu te bestellen en zal over een drietal weken naar verwachting uitgeleverd gaan worden.

Het verschil tussen de Samsung Galaxy Tab 10.1v en de Galaxy Tab 10.1 zit hem in de dikte van beide apparaten en de camera’s die in de tablets verwerkt zijn. Zo is de 10.v iets dikker dan de 10.1 en heeft de eerste een 8-megapixelcamera mee gekregen en de tweede een 3.2-megapixelcamera. Beide tablets beschikken over het Android 3.0 en hierdoor zal de 10.1v de eerste tablet in Nederland zijn met het nieuwe OS dat breed in de markt gezet zal worden. Niet alleen Vodafone zal deze eigen variant gaan verkopen, ook BelCompany en The Phone House zullen de tablet op voorraad gaan krijgen.

De tablet zal gratis zijn bij een tweejarig Mobiel Breedband Start-abonnement dat het eerste jaar 32 euro zal kosten en het tweede jaar 40 euro. Onze eerste ervaring met de Samsung Galaxy Tab 10.1v kun je hier terug lezen.

Samsung Galaxy Tab 10.1v

 

Chrome OS Acer tablet Google

Google verovert educatieve markt: Chrome OS komt naar tablets lees verder

Google Pixel C Apple

De Android-tablet markt ligt op zijn gat, met Apple als grote winnaar lees verder

Apple iPad dunne schermranden

Insiders verklappen details volgende iPad: dunne schermranden en meer lees verder

Luna Display iPad

Deze dongel maakt van je iPad camera een extra homeknop lees verder

Microsoft Surface Mini

Drie jaar later: specificaties en foto’s geschrapte Microsoft Surface Mini gelekt lees verder

Samsung Galaxy Tab S3 hands-on

Acht onmisbare geoptimaliseerde apps voor je Android tablet lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters