Vodafone biedt voordelig internet en bellen aan in 42 landen

Provider Vodafone heeft bekend gemaakt dat het haar voordelig internet tarief gaat uitbreiden naar 42 landen. Hierdoor wordt internetten in bijna alle werelddelen een stuk goedkoper.

Vodafone Nederland laat middels een persbericht weten dat het haar Passport-landen vanaf juni flink gaat uitbreiden. Daar waar je met de telco nu nog voordelig kunt bellen en internetten in 16 Europese landen, zal dat vanaf 1 juni in 42 landen worden die verspreid zijn over de hele wereld. Zo zal het mogelijk worden om in landen zoals Nieuw Zeeland en Australie voor slechts 2 euro per dag voor 35mb te internetten. Of voor 5 euro extra per maand zelfs 1GB aan data te verbruiken. Zodra negentig procent van het datategoed is bereikt, ontvangen klanten een sms-bericht om hen hiervan op de hoogte te stellen.

Ook het bellen wordt volgens de telco een stuk goedkoper. Zo zal een gesprek opstarten in Passport-landen 0.79 cent gaan kosten en vervolgens 0.19 cent per minuut. Daarnaast verlaagt Vodafone per 1 juli 2011 de standaard EU-tarieven voor bellen en gebeld worden in alle EU-landen. De telco heeft hier echter nog geen prijzen van bekend gemaakt. De volledige lijst met de 42 landen waarin voordelig gebeld en geinternet kan worden, kan hier gevonden worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Paul -

  @Simone

  heb het idee dat je voor online het volgende wilde plaatsen: [url=http://www.online.nl/producten/internet-bellen/]internet en bellen[/url]

  correct me if i'm wrong, gast! 😉

  Denk alleen dat je het artikel niet helemaal begrepen hebt???

 2. KPN sucks -

  En KPN maar de schuld geven aan andere telco's dat ze dure tarieven doorberekenen. Het kan dus degelijk wel goedkoop. Maar KPN steekt de hoge marge in eigen zak!

 3. Simone -

  Vind dit wel echt goed! Prijzen voor bellen in het buitenland zijn gewoon te gek voor woorden. Serieus aan het overwegen om over te stappen naar Vodafone met mijn mobiel. Thuis heb ik al internet en bellen van Online aangevraagd. Scheelt ook weer.

 4. Moaske -

  Ik snap niet waarom de heren reageerders niet in staat zijn om binnenland van buitenland te onderscheiden… Is dat dan echt zoooo moeilijk? Die roaming moet omlaag van Kroes van de EU, en terecht want daar wordt nog steeds misdadig veel marge op gemaakt.

  De binnenlandse capacteit en kosten van Vodafone's datanetwerk heeft daar echt gene ene mallemoer mee te maken…
  Dussss

 5. Vodafone-Rules -

  Vodafone rules!! zij hebben ook het beste datanetwerk. ik ben er erg tevreden over.

  Die andere providers die alleen maar meer vragen en diensten gaan blokkeren en tegen betaling openzetten zijn niet goed bezig!!
  Ik zeg… gewoon overstappen naar vodafone!

 6. Joost -

  @Gwystyl: Waarom niet? Het zijn gelimiteerde bundels die gebruikt worden op een ander netwerk dan het eigen, lijkt me prima werken.

 7. gwystyl2 -

  Leuk nieuws, maar ik snap niet hoe dit te rijmen valt met de berichten dat de huidige internet-bundels niet meer te handhaven zijn omdat men er te veel gebruik van maakt?

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Smartphone batterij langer bruikbaar door verlagen processor snelheid

Deze smartphonemakers maken je toestel niet langzamer via updates lees verder

Samsung logo

Zeven dingen die je nog niet wist over Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters