Vodafone biedt voordelig internet en bellen aan in 42 landen

Provider Vodafone heeft bekend gemaakt dat het haar voordelig internet tarief gaat uitbreiden naar 42 landen. Hierdoor wordt internetten in bijna alle werelddelen een stuk goedkoper.

Vodafone Nederland laat middels een persbericht weten dat het haar Passport-landen vanaf juni flink gaat uitbreiden. Daar waar je met de telco nu nog voordelig kunt bellen en internetten in 16 Europese landen, zal dat vanaf 1 juni in 42 landen worden die verspreid zijn over de hele wereld. Zo zal het mogelijk worden om in landen zoals Nieuw Zeeland en Australie voor slechts 2 euro per dag voor 35mb te internetten. Of voor 5 euro extra per maand zelfs 1GB aan data te verbruiken. Zodra negentig procent van het datategoed is bereikt, ontvangen klanten een sms-bericht om hen hiervan op de hoogte te stellen.

Ook het bellen wordt volgens de telco een stuk goedkoper. Zo zal een gesprek opstarten in Passport-landen 0.79 cent gaan kosten en vervolgens 0.19 cent per minuut. Daarnaast verlaagt Vodafone per 1 juli 2011 de standaard EU-tarieven voor bellen en gebeld worden in alle EU-landen. De telco heeft hier echter nog geen prijzen van bekend gemaakt. De volledige lijst met de 42 landen waarin voordelig gebeld en geinternet kan worden, kan hier gevonden worden.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters