Vodafone brengt de HTC Magic naar Nederland – Update

Vodafone zal later vandaag bekendmaken dat het de HTC Magic naar Nederland gaat brengen. Hiermee krijgt Nederland het tweede Android-toestel, dat wederom gemaakt is door HTC.

Vodafone zal later vandaag bekendmaken dat het ook in Nederland de HTC Magic G2 aan de man gaat brengen. Eerder deze maand wist Vodafone in andere landen, waaronder Italië, Duitsland, Engeland en Spanje, al te melden dat de rode provider de Magic gaat voeren. Inmiddels is Nederland daar ook aan toegevoegd en vanaf volgende maand kunnen we de Magic exclusief bij Vodafone-winkels vinden. De prijs van het toestel zonder een abonnement zal 360 euro gaan bedragen. Vodafone zal het toestel echter alleen leveren in combinatie met een speciaal Vodafone-abonnement waarvan de details later vandaag bekendgemaakt zullen worden. In de bundels zal hoogstwaarschijnlijk wel standaard een datapropositie zitten, zodat gebruikers volledig gebruik kunnen maken van de internetmogelijkheden van de HTC Magic.

De Magic zal in Nederland in het wit beschikbaar zijn en waarschijnlijk late rook het in zwart. All About Phones heeft inmiddels een review van de HTC Magic klaar staan waarin je alle informatie over het nieuwe toestel kunt vinden.

Update op 05/05/2009 18:30

Vodafone heeft het toestel inmiddels op haar site geplaatst en daarbij staat aangegeven dat het toestel zoals verwacht over een maand leverbaar is. Gebruikers kunnen zich nu al wel inschrijven voor het toestel.

HTC Magic

 

HTC Magic

 

HTC Magic

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters