Vodafone brengt een VoIP-bundel naar de consument

Vodafone is begonnen met de verkoop van zijn Zorgeloos Internet Totaal Blox, waarmee consumenten VoIP mogen gebruiken op hun telefoon. De telco is de eerste provider in Nederland die tegemoet komt aan deze specifieke wens van de consument.

Vodafone is begonnen met het aanbieden van de VoIP-Blox. Consumenten die graag op hun telefoon van Skype gebruik willen maken, mogen dat met de nieuwe Zorgeloos Internet Totaal Blox via het Vodafone-netwerk doen. Eerder ontdekte All About Phones dat Vodafone bezig was met een speciaal VoIP-abonnement, dat eerder nog bekend stond als de Vodafone Smartphone Internet Blox. Inmiddels is er een naamswijziging doorgevoerd en kunnen consumenten de Blox laten activeren. Wat wel opvalt is dat de Blox bij abonnementen tot en met € 22,50 per maand € 34,50 extra kost, terwijl er bij de duurdere abonnementen slechts € 14,50 bovenop het maandbedrag komt. Daarnaast valt ook op dat Vodafone de Blox niet actief wil gaan verkopen, je kunt de Blox alleen via een omweg laten activeren. Tevens wordt de Blox na dertig dagen automatisch uitgeschakeld waarna je deze weer via een e-mail of de klantenservice dient te reactiveren.

De nieuwe Blox van Vodafone heeft verder wel dezelfde voorwaarde als de normale Zorgeloos Internet Blox. Gebruikers mogen dus nog steeds niet een laptop of pc aan hun telefoons hangen om de telefoon als modem te gebruiken. Mocht je geen gebruik willen maken van deze bundel maar wel van VoIP via het Vodafone-netwerk dan zul je € 0,75 per 15 minuten moeten betalen.

Zorgeloos Internet Totaal Blox

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters