Vodafone Duitsland begint op eigen houtje met uitrollen Windows Mobile 6.5

Vodafone Duitsland begonnen met het uitrollen van Windows Mobile 6.5 voor de HTC Touch Diamond2. Het toestel heeft een officiële rom-update gekregen met Windows Mobile 6.5 en een vernieuwde vorm van TouchFlo3D erin.

HTC Touch Diamond2 AAP

Hoewel de officiële release van Windows Mobile 6.5 pas op 6 oktober zal vallen, is Vodafone Duitsland alvast begonnen met het uitrollen van het nieuwe platform. De HTC Touch Diamond2 heeft van Vodafone een rom-update gekregen waar Windows Mobile 6.5 in verwerkt is. Het gaat hier om een Windows Mobile 6.5-build die de startknop nog gewoon bovenaan heeft zitten, wat in andere builds niet meer het geval is. Het is dan ook de vraag of de versie die over twee dagen uitgerold gaat worden gebaseerd is op een nieuwere build waarin de startknop onderaan gepositioneerd is of dat Microsoft toch een oudere build waarbij dit niet het geval is gaat hanteren.

Naast een update naar Windows Mobile 6.5 brengt de nieuwe rom van Vodafone ook nog een vernieuwde versie van TouchFlo3D, waarin weerinformatie verwerkt is in de klok op het eerste tabblad. Hiermee lijkt de versie meer op versie 2.5 die we kennen van de nog onaangekondigde HTC Touch HD2. Mensen die geen klant zijn van Vodafone Duitsland kunnen beter nog even twee dagen wachten met het updaten van hun telefoon naar versie 6.5, aangezien er dan ook officiële HTC-roms beschikbaar zullen zijn.

Topaz TouchFlo3D 6.5 Vodafone DE

 

Topaz 6.5 menu Vodafone DE

 

Bron: Slashphone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. dre-nl -

  ik vind links onderin ook handiger (toestel beter met 1 hand te bedienen). er zal vast wel iemand een cabje bakken om hem (weer) naar linksonder te verplaatsen..

   1. Dominick -

    Ik vind hem onderin iig mooier 😛 Alleen mis ik wel de x-toets rechtsboven in de nieuwe builds:(

 2. dog -

  Als ik dit zie vrees ik het ergste op 6 oktober een hoop tam tam een upgrade van touche flo alleen het weer in het klokje dat valt echt tegen kan je beter een NIET officiele rom flashen

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters