Vodafone Duitsland verhoogt mobiele internet snelheden

Vodafone Duitsland heeft laten weten dat het haar HSDPA snelheden gaat verhogen naar 3.6mbits. Ook krijgt de stad Würzburg als eerste in de EU 7.2 HSUPA snelheden aangeboden op hun telefoon via Vodafone.

Vodafone Duitsland heeft gisteren de mobiele internetsnelheden in haar netwerk verhoogt. De HSDPA (download) is verhoogd van 1,8 megabit per seconde naar 3,6 megabit per seconde. Inwoners van de stad Würzburg krijgen als eerste stad zelfs 7,2 megabit per seconde download snelheid. Ook is HSUPA (upload) sinds gisteren geïntroduceerd, de maximale uploadsnelheid 1,45 megabit per seconde. Om gebruik te kunnen maken van deze snelheden is wel apparatuur benodigd welke geschikt is voor deze snelheden (in de meeste gevallen zijn dat datakaarten voor notebooks) en een geschikt data abonnement.

Ook heeft Vodafone Duitsland hun wifi hotspots via glasvezel aan haar core netwerk verbonden waardoor ook hier de snelheden aanzienlijk zijn verhoogt. De maximale downloadsnelheid komt hier op 14,4 megabit per seconde en de maximale upload maar liefst op 5,8 megabit per seconde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters