Vodafone en RTL komen met een nieuw telefoniemerk voor vrouwen

Vodafone Nederland en RTL Nederland hebben een samenwerking aangekondigd tussen de twee bedrijven. Het eerste product uit deze samenwerking zal een nieuw telefoniemerk worden dat speciaal op vrouwen gericht is.

Vodafone Nederland heeft vandaag middels een persbericht aangekondigd een langdurige samenwerking aan te gaan met RTL Nederland. De twee merken willen consumenten middels beeld en telefonie dichter tot hun merk gaan brengen en meer interactie met de consument opzoeken. De eerste stap in deze samenwerking is het lanceren van een nieuw mobiel merk dat speciaal op vrouwen gericht is. Het merk zal in februari gelanceerd gaan worden door de twee partijen en daarbij zijn de taken van het nieuwe mobiele merk netjes verdeeld. Zo zal Vodafone de productpropositie en de distributie voor zijn rekening gaan nemen en RTL de promotie en de content.

Onduidelijk is nog precies wat voor merk het wordt. Waarschijnlijk zullen de twee partijen een nieuwe virtuale operator gaan oprichten waarbij er een specifiek abonnement en daarbij behorende toestellen worden aangeboden die speciaal op vrouwen gericht zijn. Middels content van RTL, zoals series die in de smaak vallen bij vrouwen, zullen de toestellen vervolgens opgeleukt gaan worden en daarnaast zal er naar verwachting extra content gedownload kunnen worden via een speciaal portal van de provider.

De twee partijen hebben nog geen verdere informatie vrijgegeven over het nieuwe netwerk en de samenwerking. Ook is onduidelijk wanneer in februari de lancering zal gaan plaatsvinden in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel priv├ęgegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

HTC Google

Surprise: Google staat op het punt grote smartphonefabrikant over te nemen lees verder

Huawei P10 koopwijzer

Huawei heeft Apple ingehaald: op een na grootste smartphonefabrikant ter wereld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters