Vodafone en Tele Atlas gaan samenwerking aan

Vodafone en Tele Atlas hebben vandaag bekendgemaakt dat Vodafone kaartmateriaal en andere diensten gaat kopen van Tele Atlas. Vodafone wil zijn gebruikers meer diensten leveren zoals kaartmateriaal en andere locatiediensten.

Tele Atlas Vodafone

Vodafone heeft de aspiratie om zijn dienstenpakket voor consumenten flink uit te breiden. Zo zal de producent binnenkort zijn Vodafone Live!-site gaan omvormen tot de Vodafone MyWeb-pagina waarvan de bètapagina al live staat. De producent heeft echter ook de aspiratie om consumenten te voorzien van locatieservices zoals navigatie en andere diensten als benzineprijs en verkeer. Kaartproducent Tele Atlas, tegenwoordig volwaardig dochter van TomTom, heeft Vodafone bereid gevonden om diensten te gaan afnemen. De twee grootmachten maakte vandaag bekend dat ze een samenwerking zijn aangegaan waarbij Vodafone verschillende diensten zal gaan afnemen van Tele Atlas. Vodafone zou ook interesse hebben in de snelheidsbeperkingen op wegen en de flitslocaties die Tele Atlas allemaal bijhoudt.

Onduidelijk is hoeveel geld er met de deal gemoeid is echter gaat het hier om een wereldwijde deal waar Vodafone Nederland ook bij betrokken is op lokaal niveau. Verder is het nog onbekend wat we precies uit de deal kunnen gaan verwachten, consument zijnde.

Bron: Yahoo Finance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters