Vodafone en Tele Atlas gaan samenwerking aan

Vodafone en Tele Atlas hebben vandaag bekendgemaakt dat Vodafone kaartmateriaal en andere diensten gaat kopen van Tele Atlas. Vodafone wil zijn gebruikers meer diensten leveren zoals kaartmateriaal en andere locatiediensten.

Tele Atlas Vodafone

Vodafone heeft de aspiratie om zijn dienstenpakket voor consumenten flink uit te breiden. Zo zal de producent binnenkort zijn Vodafone Live!-site gaan omvormen tot de Vodafone MyWeb-pagina waarvan de bètapagina al live staat. De producent heeft echter ook de aspiratie om consumenten te voorzien van locatieservices zoals navigatie en andere diensten als benzineprijs en verkeer. Kaartproducent Tele Atlas, tegenwoordig volwaardig dochter van TomTom, heeft Vodafone bereid gevonden om diensten te gaan afnemen. De twee grootmachten maakte vandaag bekend dat ze een samenwerking zijn aangegaan waarbij Vodafone verschillende diensten zal gaan afnemen van Tele Atlas. Vodafone zou ook interesse hebben in de snelheidsbeperkingen op wegen en de flitslocaties die Tele Atlas allemaal bijhoudt.

Onduidelijk is hoeveel geld er met de deal gemoeid is echter gaat het hier om een wereldwijde deal waar Vodafone Nederland ook bij betrokken is op lokaal niveau. Verder is het nog onbekend wat we precies uit de deal kunnen gaan verwachten, consument zijnde.

Bron: Yahoo Finance

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters