Vodafone en Tele Atlas gaan samenwerking aan

Vodafone en Tele Atlas hebben vandaag bekendgemaakt dat Vodafone kaartmateriaal en andere diensten gaat kopen van Tele Atlas. Vodafone wil zijn gebruikers meer diensten leveren zoals kaartmateriaal en andere locatiediensten.

Tele Atlas Vodafone

Vodafone heeft de aspiratie om zijn dienstenpakket voor consumenten flink uit te breiden. Zo zal de producent binnenkort zijn Vodafone Live!-site gaan omvormen tot de Vodafone MyWeb-pagina waarvan de b├Ętapagina al live staat. De producent heeft echter ook de aspiratie om consumenten te voorzien van locatieservices zoals navigatie en andere diensten als benzineprijs en verkeer. Kaartproducent Tele Atlas, tegenwoordig volwaardig dochter van TomTom, heeft Vodafone bereid gevonden om diensten te gaan afnemen. De twee grootmachten maakte vandaag bekend dat ze een samenwerking zijn aangegaan waarbij Vodafone verschillende diensten zal gaan afnemen van Tele Atlas. Vodafone zou ook interesse hebben in de snelheidsbeperkingen op wegen en de flitslocaties die Tele Atlas allemaal bijhoudt.

Onduidelijk is hoeveel geld er met de deal gemoeid is echter gaat het hier om een wereldwijde deal waar Vodafone Nederland ook bij betrokken is op lokaal niveau. Verder is het nog onbekend wat we precies uit de deal kunnen gaan verwachten, consument zijnde.

Bron: Yahoo Finance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Apple iphone 8

Biograaf Steve Jobs: Apple is niet meer innovatief lees verder

Google Pixel 3

‘LG gaat de Google Pixel 3 familie produceren’ lees verder

Samsung in China

Samsung in China: van marktleider tot kleine speler lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters