Vodafone en Telfort zijn de grootste sim-only-aanbieders in Nederland

Uit onderzoek van de website Vergelijk Sim Only zou blijken dat Vodafone en Telfort de grootste sim-only-aanbieders zijn in Nederland. Uit het onderzoek zou ook blijken dat de markt voor sim-only’s nog steeds aan het groeien is.

Vodafone sim

Uit een nieuw gepubliceerd onderzoek zou blijken dat Vodafone en Telfort de grootste sim-only-aanbieders zijn in Nederland. Samen zouden de twee telco’s ongeveer 23% van de markt voor abonnementen zonder toestel in handen hebben. Zo zou de belangrijkste factor bij de keuze van een bepaald abonnement nog altijd de prijs zijn. De goedkoopste sim-only-abonnementen lopen nog steeds het hardst in Nederland, aldus de website. De website schrijft dit toe aan de krimpende economie waardoor consumenten veel sneller op koopjes uit zijn. Dit zou vooral blijken door aanbiedingen die telco’s geregeld introduceren en waarbij de goedkoopste abonnementen het meest aftrek genieten. De groei in deze markt zet dan ook nog steeds door en opvallend hierbij is dat Vodafone hier een grote speler in is terwijl de telco toch nog steeds een relatief duur imago heeft bij consumenten.

Het onderzoek weet tot slot ook nog te melden dat Ben bezig is met een opmars binnen de sim-only-markt. De prijsvechter van T-Mobile zou lekker aan het doorgroeien zijn en inmiddels al inlopen op de koplopers.

Bron: Vergelijk Sim Only

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Martho -

    Hoe betrouwbaar is deze site? Volgens websiteaccountant is hij € 2.875 waard.[url=http://www.websiteaccountant.com/index.php?url=www.vergelijksimonly.nl&cur=euro]VergelijkSimOnly.nl[url=null]

    1. Danijel -

      Is onduidelijk maar we kregen een persbericht van ze binnen en vonden t wel interessant. Overigens zegt die site niks over een waarde van een bedrijf/site maar gaat die alleen af op de pagerank.

Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters