Vodafone en Telfort zijn de grootste sim-only-aanbieders in Nederland

Uit onderzoek van de website Vergelijk Sim Only zou blijken dat Vodafone en Telfort de grootste sim-only-aanbieders zijn in Nederland. Uit het onderzoek zou ook blijken dat de markt voor sim-only’s nog steeds aan het groeien is.

Vodafone sim

Uit een nieuw gepubliceerd onderzoek zou blijken dat Vodafone en Telfort de grootste sim-only-aanbieders zijn in Nederland. Samen zouden de twee telco’s ongeveer 23% van de markt voor abonnementen zonder toestel in handen hebben. Zo zou de belangrijkste factor bij de keuze van een bepaald abonnement nog altijd de prijs zijn. De goedkoopste sim-only-abonnementen lopen nog steeds het hardst in Nederland, aldus de website. De website schrijft dit toe aan de krimpende economie waardoor consumenten veel sneller op koopjes uit zijn. Dit zou vooral blijken door aanbiedingen die telco’s geregeld introduceren en waarbij de goedkoopste abonnementen het meest aftrek genieten. De groei in deze markt zet dan ook nog steeds door en opvallend hierbij is dat Vodafone hier een grote speler in is terwijl de telco toch nog steeds een relatief duur imago heeft bij consumenten.

Het onderzoek weet tot slot ook nog te melden dat Ben bezig is met een opmars binnen de sim-only-markt. De prijsvechter van T-Mobile zou lekker aan het doorgroeien zijn en inmiddels al inlopen op de koplopers.

Bron: Vergelijk Sim Only

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters