Vodafone Engeland geeft haar netwerk een upgrade naar 14.4Mbps

Vodafone Engeland is begonnen met het updaten van haar netwerk. Na de update zullen gebruikers tot maximaal 14.4 megabit per seconden kunnen downloaden, iets dat in Nederland nog maximaal 7.2Mbps is.

Vodafone usb-modem

Vodafone, een van de grootste providers ter wereld, is begonnen met het updaten van het netwerk in de UK. Opmerkelijk hieraan is dat de snelheden die tot nog toe in Europa gehaald konden worden nu verdubbeld zijn. In Nederland kunnen we onder Vodafone, dat momenteel ook het snelste netwerk levert voor draadloos internet, met maximaal 7.2Mbps internetten en dat is uiteraard onder gunstige omstandigheden. Dit categorie 8 HSDPA-netwerk is nog maar een paar jaar actief in ons land. Aan de andere kant van de Noordzee kunnen ze binnenkort met een snelheid van 14.4Mbps internetten. Dit HSUPA-netwerk is al uitgerold in wijken van Londen echter geeft Vodafone wel aan dat je in het dagelijks gebruik van maximaal 10.8Mbps kunt genieten aangezien er ook factoren als afstand tot de mast en het aantal mensen actief op een mast mee spelen in de snelheid van het netwerk.

Onduidelijk is nog wanneer Vodafone Nederland gaat beginnen met de volgende upgrade van haar netwerk. Naar verwachting zal dit binnen twee jaar gaan gebeuren.

Bron: Cellular-News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters