Vodafone Engeland komt met abonnement waarbij men elk jaar een high-end smartphone krijgt

Vodafone heeft in Engeland een nieuw type abonnement geïntroduceerd waarbij men ervan verzekerd is dat ze elk jaar de nieuwste smartphone in handen krijgen. Daarnaast kan men ook ongelimiteerd bellen, sms’en en 2GB aan data verstoken.

De nieuwe bundel noemt Vodafone Red Hot, zo laat de provider in een blog weten. Het uitgangspunt van de nieuwe bundel is volgens Vodafone Engeland dat consumenten altijd over de nieuwste smartphone willen kunnen beschikken. Met Vodafone Hot Red kun je elk jaar je smartphone omruilen voor de nieuwste en beste, aldus de provider. Het gaat hier om een verkapt 1 jaar abonnement waarbij de toestelkortingen wat hoger liggen dan bij de andere bundels. De maandprijs is echter ook hoger.

Uit de prijzen van Red Hot blijkt dat in Engeland voor een iPhone 5 16GB 59 pond, omgerekend 73 euro, per maand moet worden betaald voor deze service. Hierbij krijgt men wel onbeperkt bellen, sms’en en 2GB aan data in het land. Daarnaast zit er ook een toestelverzekering bij het abonnement ingesloten.

De bedoeling van Vodafone Red Hot is wel dat zodra je een nieuwe telefoon wilt, je de oude moet inleveren. Het lijkt dan ook op een leaseconstructie die KPN, Telfort en Hi in Nederland hanteren. Als het toestel beschadigd is of accessoires mist, dan moet een extra inruilprijs worden afgetikt, aldus de provider. Het grote verschil is hierbij dat Vodafone slechts een eenjarig bundel voorschotelt aan de consument.

Het is momenteel onduidelijk of Vodafone Nederland een dergelijke bundel in ons lang gaat introduceren. De provider gaat nu na wat de plannen voor Nederland zijn, zo laat een woordvoerder in een eerste reactie weten aan All About Phones.

Vodafone Hot Red 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters