Vodafone Engeland komt met abonnement waarbij men elk jaar een high-end smartphone krijgt

Vodafone heeft in Engeland een nieuw type abonnement geïntroduceerd waarbij men ervan verzekerd is dat ze elk jaar de nieuwste smartphone in handen krijgen. Daarnaast kan men ook ongelimiteerd bellen, sms’en en 2GB aan data verstoken.

De nieuwe bundel noemt Vodafone Red Hot, zo laat de provider in een blog weten. Het uitgangspunt van de nieuwe bundel is volgens Vodafone Engeland dat consumenten altijd over de nieuwste smartphone willen kunnen beschikken. Met Vodafone Hot Red kun je elk jaar je smartphone omruilen voor de nieuwste en beste, aldus de provider. Het gaat hier om een verkapt 1 jaar abonnement waarbij de toestelkortingen wat hoger liggen dan bij de andere bundels. De maandprijs is echter ook hoger.

Uit de prijzen van Red Hot blijkt dat in Engeland voor een iPhone 5 16GB 59 pond, omgerekend 73 euro, per maand moet worden betaald voor deze service. Hierbij krijgt men wel onbeperkt bellen, sms’en en 2GB aan data in het land. Daarnaast zit er ook een toestelverzekering bij het abonnement ingesloten.

De bedoeling van Vodafone Red Hot is wel dat zodra je een nieuwe telefoon wilt, je de oude moet inleveren. Het lijkt dan ook op een leaseconstructie die KPN, Telfort en Hi in Nederland hanteren. Als het toestel beschadigd is of accessoires mist, dan moet een extra inruilprijs worden afgetikt, aldus de provider. Het grote verschil is hierbij dat Vodafone slechts een eenjarig bundel voorschotelt aan de consument.

Het is momenteel onduidelijk of Vodafone Nederland een dergelijke bundel in ons lang gaat introduceren. De provider gaat nu na wat de plannen voor Nederland zijn, zo laat een woordvoerder in een eerste reactie weten aan All About Phones.

Vodafone Hot Red 
Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters