Vodafone gaat 360-services gescheiden aanbieden voor Android

Vodafone heeft laten weten dat het voortaan haar 360-services voor Android via de Market gaat aanbieden. De Android 2.2-update voor de HTC Desire zal dan ook de services niet met zich mee brengen.

Vodafone 360

Provider Vodafone heeft gehoor gegeven aan de vele klachten van consumenten over de 360-services van de telco. Consumenten met een HTC Desire kregen onlangs een update voorgeschoteld met de services terwijl ze daar niet op zaten te wachten. De telco gaf een paar dagen later gehoor aan de klachten door te melden dat ze per direct gingen stoppen met de update voor de Desire. De telco heeft nu dan ook een volgende stap genomen door voortaan de services alleen nog via de Android Market aan te gaan bieden, zo laat woordvoerder Richard Mes van vodafone aaan All About Phones weten. Volgens Mes zal Vodafone eind deze maand de unbranded update voor de HTC Desire gaan uitrollen met daarin Android 2.2 en dus zonder de 360-services. Mochten de het pakket al geïnstalleerd zijn bij mensen dan zal deze update ervoor zorgen dat de ongevraagde software wordt verwijderd. Mochten klanten alsnog de software van Vodafone tot zich willen nemen dan kunnen ze zich wenden tot de applicatiewinkel van Android.

Volgens Mes geeft Vodafone hiermee aan dat Vodafone goed luistert naar haar klanten en de verschillende kanalen waarmee klanten communiceren richting het bedrijf goed in de gaten houd. Vodafone hoopt hiermee eventuele onvreden tot het verleden te laten behoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters