Vodafone gaat 360-services gescheiden aanbieden voor Android

Vodafone heeft laten weten dat het voortaan haar 360-services voor Android via de Market gaat aanbieden. De Android 2.2-update voor de HTC Desire zal dan ook de services niet met zich mee brengen.

Vodafone 360

Provider Vodafone heeft gehoor gegeven aan de vele klachten van consumenten over de 360-services van de telco. Consumenten met een HTC Desire kregen onlangs een update voorgeschoteld met de services terwijl ze daar niet op zaten te wachten. De telco gaf een paar dagen later gehoor aan de klachten door te melden dat ze per direct gingen stoppen met de update voor de Desire. De telco heeft nu dan ook een volgende stap genomen door voortaan de services alleen nog via de Android Market aan te gaan bieden, zo laat woordvoerder Richard Mes van vodafone aaan All About Phones weten. Volgens Mes zal Vodafone eind deze maand de unbranded update voor de HTC Desire gaan uitrollen met daarin Android 2.2 en dus zonder de 360-services. Mochten de het pakket al geïnstalleerd zijn bij mensen dan zal deze update ervoor zorgen dat de ongevraagde software wordt verwijderd. Mochten klanten alsnog de software van Vodafone tot zich willen nemen dan kunnen ze zich wenden tot de applicatiewinkel van Android.

Volgens Mes geeft Vodafone hiermee aan dat Vodafone goed luistert naar haar klanten en de verschillende kanalen waarmee klanten communiceren richting het bedrijf goed in de gaten houd. Vodafone hoopt hiermee eventuele onvreden tot het verleden te laten behoren.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters