Vodafone gaat de internationale data concurrentie aan

Vodafone Nederland heeft zijn consumenten roaming tarieven voor internet op de mobiel sterk verlaagd. Vodafone klanten – die gratis Passport hebben geactiveerd – betalen in de 42 Passport landen ruim 85% minder dan het standaardtarief.

<p class=”text”>De nieuwe tarieven zijn bovendien geldig op alle netwerken binnen die landen. Per 20 kb berekent Vodafone nu 5 eurocent (EUR 2,50/MB) plus een starttarief van 79 eurocent per sessie. Hiermee introduceert Vodafone een prijsniveau, dat het gebruik van internet op de mobiele telefoon ook in het buitenland sterk zal stimuleren. Eerder deze week kondigde KPN een soortgelijke verlaging aan zodat consumenten in het buitenland sneller gaan internetten.

Guy Laurence, CEO van Vodafone Nederland: “Vernuftige mobieltjes, goede dekking en steeds meer websites die geschikt zijn voor mobiel bezoek stimuleren mobiel internetgebruik enorm. Met de komst van ‘flat fee’ abonnementen zijn de kosten binnen Nederland geen issue meer en begint mobiel internet een vanzelfsprekendheid te worden. Wij willen dat onze klanten op de wintersport, de voorjaarsvakantie of welke buitenlandse trip dan ook kunnen blijven profiteren van dit gemak. Door datagebruik onder te brengen bij Vodafone Passport, profiteren de 1,5 miljoen bestaande Vodafone Passport klanten in 42 landen automatisch van deze voordelen.”

Vodafone Passport is een gratis dienst die klanten eenmalig dienen te activeren. Dat kan via de Vodafone website, een gratis SMS of een telefoontje naar de klantenservice. . Dit tarief geldt ook voor klanten die in het buitenland met hun mobiel willen internetten of mailen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

HTC Google

Surprise: Google staat op het punt grote smartphonefabrikant over te nemen lees verder

Huawei P10 koopwijzer

Huawei heeft Apple ingehaald: op een na grootste smartphonefabrikant ter wereld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters