Vodafone gaat de LG GM750 exclusief verkopen in Nederland

Vodafone heeft bekendgemaakt dat het samen met LG de GM750 gaat verkopen in Nederland. Het toestel zal alleen onder de Vodafone vlag verkocht gaan worden en is geladen met Windows Mobile 6.5.

LG GM750

LG heeft na bijna zeven maanden van stilte eindelijk bekend gemaakt dat de LG GM750 richting Nederland gaat komen. De producent heeft in een persbericht laten weten dat het toestel in een paar landen geïntroduceerd zal gaan worden en daaronder zit dan ook Nederland. Het toestel dat tijdens het Mobile World Congres afgelopen februari werd aangekondigd was weer eens omgeven door stilte en mysterie aangezien niet duidelijk was wanneer het apparaat op de markt zou gaan komen en met wie. Inmiddels is Vodafone aangewezen als de telco en samen met de telco hoopt LG het toestel tot een succes te maken.

De GM750 is in de tussentijd al redelijk ingehaald door zijn concurrenten. Zo zal het toestel voorzien zijn van Windows Mobile 6.5 en daarmee een echte Windows Phone status naar zich toe mogen trekken. Het toestel beschikt over een 5-megapixelcamera en een 3-inch touchscreen. De GM750 beschikt over standaard zaken zoals Wifi, Bluetooth en UMTS/HSDPA. Het toestel is wel voorzien van LG’s eigen S-class interface dat als schil dient bovenop Windows Mobile. Jammer genoeg is nog steeds onduidelijk wanneer we het toestel daadwerkelijk in de winkels mogen verwachten echter gaat het gerucht dat tijdens de Windows Mobile 6.5-lancering op 6 oktober in Nederland het toestel dan daadwerkelijk wordt vrijgegeven aan de grillen van de markt.

Harrison Lee, directeur van LG Mobile Communications Europe: “Een aanzienlijk aantal klanten vraagt om mobiele telefoons met de meest geavanceerde features en diensten om ze te helpen hun werk te doen en tegelijkertijd in contact te blijven met vrienden en familie – en dat alles op één gebruiksvriendelijk toestel. Ze hebben behoefte aan technologie en diensten voor e-mail, internet en de mogelijkheid om widgets, applicaties en tools eenvoudig te downloaden. De combinatie van het Windows Mobile 6.5-platform, Vodafone-diensten, onze S-Class-gebruikersinterface en onze expertise op het gebied van technologie en design maakt de LG GM750 tot een mobiel toestel waar drukbezette consumenten op zitten te wachten.”

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Google Instant Apps

Instant Apps: Google Play laat je nu games spelen zonder installatie lees verder

smartphone veiligheid

Android is volgens Google nu even veilig als iOS lees verder

Android P nieuwe features

Android P officieel onthuld: zes dingen die je moet weten lees verder

onbekende beller blokkeren

Android P maakt einde aan vervelende onbekende bellers lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters