Vodafone gaat de micro-sim ook in Nederland leveren

Vodafone heeft tegenover All About Phones bevestigd dat het ook de micro-sim in Nederland gaat leveren. De telco doet dit niet alleen voor de Apple iPad maar ook voor toekomstig andere toestellen die de telco gaat leveren.

Vodafone micro-sim

Vodafone Nederland heeft desgevraagd aan All About Phones laten weten dat de telco van plan is om de micro-sim te gaan opnemen in haar assortiment. Met de introductie van de Apple iPad lijken telco’s in de rij te staan om de nieuwe simkaart te gaan leveren om zo data-abonnementen te slijten voor het apparaat. Vodafone laat echter weten dat de overweging niet alleen vanwege de iPad is maar dat het vooral voorbereid wil zijn op de toekomst. De telco verwacht dat steeds meer fabrikanten over zullen stappen op het nieuwe formaat simkaart en Vodafone wil dan ook vanaf het begin af aan deze nieuwe telefoons kunnen leveren en ondersteunen. Volgens Vodafone zullen op termijn alle nieuwe telefoons voorzien worden van dit nieuwe kleine formaat om zo ruimte in het toestel te besparen en meer data kwijt te kunnen op de sim zelf.

Vodafone kon nog niet melden wanneer het de eerste micro-simkaarten in ons land gaat leveren. De telco voert hiervoor momenteel gesprekken met leveranciers. Vodafone UK is van plan om binnenkort al de nieuwe simkaart te gaan leveren. Ondertussen lijkt het er ook op dat je van een normale simkaart een micro-sim zelf kunt maken, iets dat All About Phones momenteel ook aan het testen is.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters