Vodafone gaat de micro-sim ook in Nederland leveren

Vodafone heeft tegenover All About Phones bevestigd dat het ook de micro-sim in Nederland gaat leveren. De telco doet dit niet alleen voor de Apple iPad maar ook voor toekomstig andere toestellen die de telco gaat leveren.

Vodafone micro-sim

Vodafone Nederland heeft desgevraagd aan All About Phones laten weten dat de telco van plan is om de micro-sim te gaan opnemen in haar assortiment. Met de introductie van de Apple iPad lijken telco’s in de rij te staan om de nieuwe simkaart te gaan leveren om zo data-abonnementen te slijten voor het apparaat. Vodafone laat echter weten dat de overweging niet alleen vanwege de iPad is maar dat het vooral voorbereid wil zijn op de toekomst. De telco verwacht dat steeds meer fabrikanten over zullen stappen op het nieuwe formaat simkaart en Vodafone wil dan ook vanaf het begin af aan deze nieuwe telefoons kunnen leveren en ondersteunen. Volgens Vodafone zullen op termijn alle nieuwe telefoons voorzien worden van dit nieuwe kleine formaat om zo ruimte in het toestel te besparen en meer data kwijt te kunnen op de sim zelf.

Vodafone kon nog niet melden wanneer het de eerste micro-simkaarten in ons land gaat leveren. De telco voert hiervoor momenteel gesprekken met leveranciers. Vodafone UK is van plan om binnenkort al de nieuwe simkaart te gaan leveren. Ondertussen lijkt het er ook op dat je van een normale simkaart een micro-sim zelf kunt maken, iets dat All About Phones momenteel ook aan het testen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
HTC Google

Surprise: Google staat op het punt grote smartphonefabrikant over te nemen lees verder

Huawei P10 koopwijzer

Huawei heeft Apple ingehaald: op een na grootste smartphonefabrikant ter wereld lees verder

Apple uitnodiging lanceringsevenement 2017

Het is officieel: Apple bevestigt onthullingsdatum iPhone 8 met uitnodiging lees verder

Huawei

Samsung verreweg de populairste, Huawei kruipt dichterbij Apple lees verder

Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters