'Vodafone gaat iPhone 4 leveren'

De iPhone 4 is via vele dealers al in combinatie met een Vodafone-abonnement te krijgen, maar nu gaat Vodafone het toestel ook zelf leveren. De telefoon dook volgens een anonieme bron afgelopen week op in het systeem van de provider.

Apple iPhone 4 piano

T-Mobile is nog steeds de enige provider die de iPhone 4 officieel verkoopt, maar ook andere providers bedenken manieren om de telefoon aan te kunnen bieden. Via externe retailers bieden zowel Vodafone als KPN het toestel al aan, maar nu lijkt Vodafone het toestel ook via haar winkels te gaan leveren. Gisteren kwam er een mailtje in onze inbox terecht met onderstaande screenshot, die volgens de bron uit de kassa’s van Vodafone zou moeten komen. De echtheid van de screenshot is discutabel aangezien zoiets makkelijk te photoshoppen is, maar als de screenshot echt is, zou dat betekenen dat Vodafone de iPhone 4 gaat leveren via haar eigen winkels.

De tekst ‘swap’ achter de namen van het toestel zou erop duiden dat de vervangende toestellen alvast in het systeem zijn gezet. Uiteraard moeten de toestellen voor de verkoop daar achteraan komen, want je kunt iets niet vervangen voordat het verkocht is. Hoe lang het nog gaat duren voordat dit werkelijkheid wordt, als dat al gebeurt, is nog niet bekend. Momenteel is het erg stil rondom de telco en de iPhone 4-geruchten. De Vodafone CEO van Nederland zou volgens andere geruchten het toestel maar wat graag leveren echter zou Apple nog een te hoge prijs vragen van de telco.

iPhone 4 voda

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters