'Vodafone gaat iPhone 4 leveren'

De iPhone 4 is via vele dealers al in combinatie met een Vodafone-abonnement te krijgen, maar nu gaat Vodafone het toestel ook zelf leveren. De telefoon dook volgens een anonieme bron afgelopen week op in het systeem van de provider.

Apple iPhone 4 piano

T-Mobile is nog steeds de enige provider die de iPhone 4 officieel verkoopt, maar ook andere providers bedenken manieren om de telefoon aan te kunnen bieden. Via externe retailers bieden zowel Vodafone als KPN het toestel al aan, maar nu lijkt Vodafone het toestel ook via haar winkels te gaan leveren. Gisteren kwam er een mailtje in onze inbox terecht met onderstaande screenshot, die volgens de bron uit de kassa’s van Vodafone zou moeten komen. De echtheid van de screenshot is discutabel aangezien zoiets makkelijk te photoshoppen is, maar als de screenshot echt is, zou dat betekenen dat Vodafone de iPhone 4 gaat leveren via haar eigen winkels.

De tekst ‘swap’ achter de namen van het toestel zou erop duiden dat de vervangende toestellen alvast in het systeem zijn gezet. Uiteraard moeten de toestellen voor de verkoop daar achteraan komen, want je kunt iets niet vervangen voordat het verkocht is. Hoe lang het nog gaat duren voordat dit werkelijkheid wordt, als dat al gebeurt, is nog niet bekend. Momenteel is het erg stil rondom de telco en de iPhone 4-geruchten. De Vodafone CEO van Nederland zou volgens andere geruchten het toestel maar wat graag leveren echter zou Apple nog een te hoge prijs vragen van de telco.

iPhone 4 voda

 

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Smartphone batterij langer bruikbaar door verlagen processor snelheid

Deze smartphonemakers maken je toestel niet langzamer via updates lees verder

Samsung logo

Zeven dingen die je nog niet wist over Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters