Vodafone gaat iPhone 7 met Deliveroo (en taart) bezorgen

DeliverooVodafone gaat bezorgers van Deliveroo inzetten om de nieuwe iPhone 7 te bezorgen. De winkels in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven en Haarlem bieden deze mogelijkheid aan. Volgens het bedrijf kunnen klanten zo zelf aangeven waar en wanneer zij hun telefoon bezorgd willen hebben. Zo hoeven zij niet lang in de rij te staan voor hun nieuwe smartphone.

Heel anders aanpakken

Marcel de Groot, directeur consumentenmarkt bij Vodafone in Nederland, spreekt van een ingrijpende verandering. “Dit jaar pakken we het met de introductie van de nieuwe iPhone heel anders aan. Gezien de opmars van de vele on demand-diensten, was het voor ons niet meer dan logisch om klanten zelf te laten bepalen waar én wanneer zij de nieuwe iPhone willen ontvangen. In samenwerking met bezorgdienst Deliveroo zijn we een pilot gestart om dit te realiseren”, zo zegt hij in een officieel persbericht.

iPhone 7 én appeltaart

Je kunt van de dienst gebruikmaken als je al klant bent bij Vodafone en je nieuwe iPhone 7 voor 15 september 12.00 uur reserveert in een van de bovengenoemde Vodafone-winkels. De bezorgers van Deliveroo bezorgen je op 16 september dan je nieuwe telefoon én een appeltaart op een locatie naar keuze. Na de pilot gaan beide partijen kijken of ze vaker met elkaar willen samenwerken.

ReserveBot

Mocht je eens op een geheel nieuwe manier je iPhone 7 willen verkrijgen, dan is ReserveBot misschien wat voor jou. Dat is een chatbot die met je doorneemt welke iPhone 7 jouw voorkeur heeft. Vervolgens slaat hij dit op en geeft hij een melding zodra jouw gekozen model beschikbaar is. ReserveBot is op twee manieren te bereiken. Je kunt in Facebook Messenger zoeken naar ReserveBot of je kunt naar deze site gaan.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters