Vodafone geeft haar klanten de mogelijkheid om elk jaar voor nieuwe telefoon te sparen

Vodafone introduceert een nieuwe service genaamd New Phone Every Year. De service maakt het voor klanten mogelijk om elk jaar hun oude smartphone in te ruilen voor het nieuwste model.

De nieuwe dienst is onderdeel van Vodafone Red en was al eerder in andere landen zoals Engeland beschikbaar gesteld door de provider. Met de introductie van Vodafone Red is de optie nu ook in Nederland beschikbaar geworden, zo is te zien in de onderstaande video van Vodafone. Met Vodafone New Phone Every Year spaart de consument feitelijk voor een nieuwe smartphone. De consument dient twaalf maanden lang 10 euro extra te betalen bij zijn abonnement zodra hij voor deze optie kiest. Na twaalf maanden dient hij zijn oude, onbeschadigde, smartphone in te leveren en wordt deze omgeruild voor een ‘nieuw topmodel’, aldus het filmpje van Vodafone.

Vodafone legt in de video ook uit dat de combinatie van het gespaarde geld, 120 euro over 12 maanden tijd, en het inleveren van je oude mobiel het voor de provider mogelijk maakt om je een nieuw topmodel te verschaffen. Onduidelijk is echter wat de keuze zal zijn en tot welke adviesprijs de consument na een jaar zal mogen kiezen. Ook is onduidelijk of Vodafone het gehele assortiment ter beschikking zal stellen, of alleen een gedeelte ervan.

In de algemene voorwaarden van New Phone Every Year valt te lezen dat de consument ook zijn geld kan terug krijgen als hij toch geen nieuwe telefoon wenst na een jaar. Hiervoor wordt wel 30 euro administratiekosten in rekening gebracht door Vodafone. Mocht een toestel beschadigd zijn dat dient de consument extra geld neer te leggen voor het nieuwe toestel. De provider hanteert daarvoor een aantal criteria. De nieuwe bundel is af te sluiten in combinatie met een Vodafone Red-abonnement voor zowel zakelijke als particuliere klanten bij de provider.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters