Vodafone geeft handschoenen aan klanten die geschikt zijn voor touchscreen-telefoons

Vodafone is een ludieke actie gestart voor haar prepaid-klanten. Klanten die een prepaidpakket van 100 euro of meer kopen bij de telco krijgen gratis een paar elektriciteit geleidende handschoenen mee voor hun touchscreen-telefoon.

Agloves

Provider Vodafone is een ludieke actie gestart om het koude winterweer de baas te blijven in combinatie met een touchscreen-telefoon. De provider geeft tot en met 31 maart van dit jaar een paar Agloves cadeau bij een prepaidpakket van 100 euro of meer. Agloves zijn handschoenen speciaal gemaakt om ook tijdens koude winterdagen je smartphone of andere toestellen voorzien van touchscreen te kunnen bedienen. Op de oppervlakte van de huid zijn kleine hoeveelheden van vocht, zout en oli├źn aanwezig. Het vocht en zout zorgen ervoor dat je huid geleidend kan werken. Om een touchscreen te bedienen, dus ook een capacative-touschreen, dient er een kleine elektrische impuls tussen je vinger en het touchscreen plaats te vinden. Agloves zijn gebreid met nylon en gecoat met zilver. Doordat zilver een hoge geleidbaarheid heeft, geleiden deze handschoenen de impulsen van je vingers, en kun je dus met je Agloves aan je touchscreen bedienen.

De handschoenen kunnen middels een speciale voucher die in de doos zit aangevraagd worden. Inmiddels hebben we ze ook zelf even getest en de resultaten zijn bijzonder goed. Ze zitten niet alleen lekker warm, maar ook het besturen van touchscreens zoals die van de iPhone 4, gaat bijzonder goed. Lastig is even om je toestel stevig in je hand te krijgen omdat alles wat gladder is, maar het scherm reageert even soepel zoals dat het ook op je vingers reageert. Ook andere apparaten zoals de Galaxy Tab werken moeiteloos met deze handige handschoenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Pascal -

  Verderop in het verhaal staat het wel goed.

  Maar in het begin staat er warmte geleidend, nu heb ik dit al eens eerder iemand horen beweren dat die schermen op warmte geleiding werken.

  Maar ze werken op geleiding van elektriciteit zoals verder in het verhaal wel goed staat.

  Jammer dat ze dat niet aan de vaste klanten geven die een abbo hebben, zou leuk gebaar zijn.

  Weer wat anders dan een dreigbrief dat ik teveel data gebruikt zou hebben en ik een andere internet abbo moet nemen. Dit terwijl m'n huidige abbo onbeperkt is en de nieuwe niet.

iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel priv├ęgegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters