Vodafone geeft handschoenen aan klanten die geschikt zijn voor touchscreen-telefoons

Vodafone is een ludieke actie gestart voor haar prepaid-klanten. Klanten die een prepaidpakket van 100 euro of meer kopen bij de telco krijgen gratis een paar elektriciteit geleidende handschoenen mee voor hun touchscreen-telefoon.

Agloves

Provider Vodafone is een ludieke actie gestart om het koude winterweer de baas te blijven in combinatie met een touchscreen-telefoon. De provider geeft tot en met 31 maart van dit jaar een paar Agloves cadeau bij een prepaidpakket van 100 euro of meer. Agloves zijn handschoenen speciaal gemaakt om ook tijdens koude winterdagen je smartphone of andere toestellen voorzien van touchscreen te kunnen bedienen. Op de oppervlakte van de huid zijn kleine hoeveelheden van vocht, zout en oliën aanwezig. Het vocht en zout zorgen ervoor dat je huid geleidend kan werken. Om een touchscreen te bedienen, dus ook een capacative-touschreen, dient er een kleine elektrische impuls tussen je vinger en het touchscreen plaats te vinden. Agloves zijn gebreid met nylon en gecoat met zilver. Doordat zilver een hoge geleidbaarheid heeft, geleiden deze handschoenen de impulsen van je vingers, en kun je dus met je Agloves aan je touchscreen bedienen.

De handschoenen kunnen middels een speciale voucher die in de doos zit aangevraagd worden. Inmiddels hebben we ze ook zelf even getest en de resultaten zijn bijzonder goed. Ze zitten niet alleen lekker warm, maar ook het besturen van touchscreens zoals die van de iPhone 4, gaat bijzonder goed. Lastig is even om je toestel stevig in je hand te krijgen omdat alles wat gladder is, maar het scherm reageert even soepel zoals dat het ook op je vingers reageert. Ook andere apparaten zoals de Galaxy Tab werken moeiteloos met deze handige handschoenen.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters