Vodafone heeft wederom last van een storing – Update 4

De Nederlandse provider Vodafone ondervindt wederom een storing op zijn netwerk. Deze keer is het telefoonverkeer in heel Nederland ontregeld.

De provider Vodafone wordt de laatste tijd geplaagd door storingen. Daar waar eerst het internet eruit lag voor enkele uren is het nu ook tijd om het belverkeer in de steek te laten. Nog geen maand gelden had de telco ook al last van een grote storing maar vandaag zijn er wederom problemen aangetroffen op het netwerk. Momenteel ligt in Nederland het telefoonverkeer plat bij de telco maar het internet lijkt er deze keer geen last van te hebben. De storing lijkt betrekking te hebben op zowel zakelijke gebruikers als particulieren. Vodafone heeft daarnaast ook een APN-storing voor sommige zakelijke klanten die al enige weken duurt. Onduidelijk is nog wanneer beide storingen verholpen zijn, maar Vodafone is van het probleem op de hoogte en werkt met man en macht om het te verhelpen.

Inmiddels zijn op Twitter verschillende berichten verschenen van consumenten die problemen hebben met het netwerk van Vodafone. Vodafone is ook vandaag wel met zijn netwerk bezig geweest maar onduidelijk is of dit samenhangt met deze storing.

Update op 18/11/2009 om 14:30:

Volgens Vodafone ligt een van de vier signalling gateways eruit waardoor gesprekken niet, of niet goed, aankomen bij consumenten. De telco is ondertussen druk bezig om het probleem te verhelpen.

Update op 18/11/2009 om 16:15:

Vodafone heeft via Twitter laten weten dat het begonnen is met de herstelwerkzaamheden bij het knooppunt waar het probleem ligt. Onduidelijk is nog hoe lang dat gaat duren.

Update op 18/11/2009 om 17:45:

Vodafone laat weten dat de storing verholpen is en dat nummers per batch weer aangesloten worden op het netwerk.

Update op 19/11/2009 om 09:00:

Veel mensen in de achterhoek schijnen nog last te hebben van de storing. Vodafone is nog steeds bezig met de werkzaamheden en hoopt dit zo snel mogelijk opgelost te hebben.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters