Vodafone heeft weer last van storing – Update

Vodafone heeft momenteel last van een storing waardoor het internetverkeer bij de provider compleet plat ligt. Men is bezig met het verhelpen van de storing, maar hoe lang dat gaat duren is nog niet bekend.

Vodafone logo

Vodafone heeft het niet makkelijk de laatste tijd en heeft net als drie weken geleden momenteel te kampen met een storing. Het gaat hier om een storing in het internetverkeer van de provider, wat betekent dat je nog wel gewoon kunt bellen en sms’en, maar geen toegang hebt tot het internet als je met Vodafone belt, aldus de provider. Wat precies de oorzaak is van de storing is niet bekend, maar Vodafone zegt er alles aan te doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Hopelijk gaat dat wat sneller dan de vorige keer, toen het internet-netwerk van Vodafone meer dan een dag plat lag. Vodafone is trouwens niet de enige die weleens te kampen heeft met storingen, zo waren eerder dit jaar alledrie de grote providers al in de problemen gekomen.

Update op 20/10/2009 om 15:40:

Vodafone heeft te kennen gegeven dat de storing inmiddels is opgelost. De storing zou nu door heel Nederland geen problemen meer moeten geven.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters