Vodafone introduceert My Vodafone-applicatie – Update

Vodafone heeft haar belbundel-applicatie gelanceerd genaamd My Vodafone. Met de Android-applicatie kan het tegoed van de belbundel bekeken worden en ook het aantal resterende MB’s wordt weergegeven.

Vodafone heeft momenteel alleen de Android-variant uitgebracht. De applicatie is gratis te downloaden via de Android Market van Google. De applicatie is bijzonder uitgebreid. Zo kan het beltegoed en het datategoed van My Vodafone gemakkelijk ingezien worden via de applicatie. Daarnaast worden ook de roaming-tarieven voor het buitenland overzichtelijk weergegeven in een apart menu. De applicatie maakt het ook mogelijk om Blox-bundels aan en uit te zetten zonder tussenkomst van de website of de klantenservice.

Daarnaast kan ook de dichtstbijzijnde Vodafonewinkel gevonden worden met de app. Die biedt ook aanbiedingen voor een nieuw toestel.

Vodafone laat weten dat de applicatie komend jaar uitgebreid zal worden met meer functies. De provider is ook bezig met een iPhone-variant van de applicatie. Onduidelijk is nog wanneer deze beschikbaar zal zijn. Tot die tijd heeft Vodafone een mobiele website gemaakt die dezelfde informatie kan weergeven via de browser.

Update op 13/02/2012 om 14:30 uur:

Vodafone laat aan All About Phones weten dat de iPhone-variant al is ingeleverd bij Apple maar dat deze nog de app dient goed te keuren. Onduidelijk is nog wanneer dat zal gaan gebeuren. Desondanks heeft All About Phones al met de iPhone-variant gespeeld en hieronder alvast de screenshots geplaatst. Feedback over de app mag volgens de provider op hun forum weggezet worden.

My Vodafone applicatie

 

My Vodafone applicatie

 

My Vodafone applicatie

 

My Vodafone iPhone

 

My Vodafone iPhone

 

My Vodafone iPhone

 

My Vodafone iPhone

 

My Vodafone iPhone

 

My Vodafone iPhone

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters